Mobil

Vélemény: egyre kevesebb Apple Watch alkalmazás készül, de miért?

2016 óta, tehát nagyjából 6 éve folyamatosan hordom az Apple Watch-ot. Én kifejezetten rajongok az Apple órájáért, és szeretem is hordani. Nem igazán voltam óra-párti 6 évvel ezelőtt, és azóta is inkább funkcióját tekintve hordom az Apple óráját, nem az óra mivolta miatt. Szeretem látni azonnal az értesítéseket, információkat az órán, esetleg a pulzust, edzéskor pedig (még ha ritkán is) a statisztikai adatokat. Szeretek vele kültéri rollerezéseket is mérni, tehát jóformán elmondható, hogy én technikailag használom ki az Apple óráját és számomra nem a design a fő szempont.

Apple Watch Series 5 teszt és vélemény

Ettől függetlenül az évek alatt én kizárólag az acél tokozású órát vásároltam meg, mert úgy gondolom, hogy “az néz ki órának is”, illetve ahhoz egy bőr vagy fém szíj sokkal jobban illik. Volt egyébként egy Nike órám is, amit sportolásra használtam, de alapjában véve az acélhoz húz a szívem. Néhány hete olvastam a hírt, hogy sajnos az Uber is kivonul az Apple Watch alkalmazások piacáról, és ezzel csatlakozik azon alkalmazások közé (Twitter, Instagram, Target, Trello, Slack, Hulu, Evernote), amik már nem elérhetőek az Apple Watch-ra. És ez a lista bizony folyamatosan bővül és ahogy én látom, az Apple jóformán semmit sem tesz, vagy nem tud tenni ellene. A kérdés persze az, hogy miért?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet!

Kezdd erősen a 2022-es évet az Apple Watch hét napon át tartó kihívásának teljesítésével, amelyért most is jópofa matricákat kaphatsz.

Megjelent a watchOS 8.3 – appok adatvédelmi jelentése és a Tudatosság-gyakorlat hibajavítása

A watchOS 8.3 tartalmazza az appok adatvédelmi jelentését, és kijavít egy hibát, ami a Tudatosság-gyakorlatok megszakadását eredményezhette.

Gyakori kérdések: az Apple Watch és az eSIM

Az Apple Watch-ra alapértelmezetten csak MultiSIM formában aktiválható eSIM, a MultiSIM pedig jelenleg egyedül a Telekom esetén érhető el.

Aukcióra bocsátottak egy “első Apple Watch” modellt 1988-ból – egy Seiko WristMac-et…

Az óra nem valami korai Apple Watch prototípus, hanem csak azért kapta a WristMac nevet, mert kompatibilis volt az akkori Macintosh-okkal.

Megjelent a watchOS 8.1.1 – töltési probléma javítása az LTE-s Apple Watch Series 7 esetén

A watchOS 8.1.1 kizárólag az LTE-s Apple Watch Series 7-re jelent meg, és azt a hibát orvosolja, amikor az óra nem töltődik megfelelően.

Ez a cikk Vélemény: egyre kevesebb Apple Watch alkalmazás készül, de miért? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megérkezett az új, M3-as processzorral szerelt 13 és 15 hüvelykes MacBook Air

www3.hu

Új számlapot, szíjat, kihívást és háttérképet mutatott be az Apple a Black Unity jegyében

www3.hu

iPhone 14 pletykák: magasabb kijelző, műholdas kommunikáció, CAD képek

www3.hu