Mobil

Dylandkt: valószínűleg három új kijelzőt gyártat az LG-vel az Apple, köztük egy új Pro Display XDR-t

Izgalmas hír röppent fel a napokban az Apple híreket szivárogtató Dylandkt révén pár tweetjében. Eszerint az LG három különböző kijelzőt is gyárt épp, külön márkajelzés nélkül, amelyek valószínűleg az Apple számára készülhetnek. Egy a jelenlegi 24 hüvelykes iMac modell méretében, egy a közelgő 27 hüvelykes iMac-hez, valamint egy 32 hüvelykes modell, amely egy új Pro Display XDR kijelző lehet, és amiben az Apple egy saját chipje is helyet kaphat.

A tweetjeiben a kiszivárogtató azt is leírta, hogy a kijelzőket jelenleg márkajelzés nélküli burkolatokba foglalják, de úgy véli, hogy a kijelzők az Apple-nek valók, mivel hasonló specifikációkkal rendelkeznek, mint az iMac és a Pro Display XDR modellek. Dylandkt jóslatai egyébként már többször is meglepően pontosnak bizonyultak.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

The Elec: eltűnhet a kamerasziget az iPhone 14 Pro modellekről

A legújabb pletykák megerősíteni tűnnek Ming-Chi Kuo korábbi információit arról, hogy az iPhone 14 Pro modellekről eltűnik a kamerasziget.

Dylandkt információi szerint nem lesz ProMotion kijelző a következő MacBook Airben

Ha hinni lehet egy friss pletykának, az új MacBook Pro modellek egyik legkedveltebb újítása hiányozni fog a 2022-es MacBook Air modellekből.

Ming-Chi Kuo: az iPhone 14 támogatni fogja a Wi-Fi 6e szabványt is

Ming-Chi Kuo két pletykával szolgált az iPhone 14-ről és csak az egyik jó: az új telefon támogatni fogja az új Wi-Fi 6e szabványt is.

Az eddigi pletykák alapján ezekre számíthatsz majd a 2022-es iMac Pro-tól

Talán nagyobb kijelző, akár M1 Max chip és még sok más izgalmas információ érhető el a 2022-es iMac Pro kapcsán.

Dylandkt: 2022-ben érkezik az új iMac Pro M1 Pro/Max chippel és ProMotion kijelzővel

Mi történne, ha egy 24 colos, M1-es iMac, egy 2021-es MacBook Pro és a Pro Display XDR összefeküdne? Dylan szerint a 2022-es iMac Pro.

Ez a cikk Dylandkt: valószínűleg három új kijelzőt gyártat az LG-vel az Apple, köztük egy új Pro Display XDR-t itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Újabb rekord Apple-negyedév, már meg sem lepődünk rajta

www3.hu

Pillantsunk be az Apple Developer Centerbe a WWDC 2022-re meghívott fejlesztők segítségével!

www3.hu

Megjelent az első biztonsági válasz az iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 és macOS 13.3.1 esetén

www3.hu