Mobil

Különleges CT képeken láthatjuk az AirPods modellek fejlődését

Az első generációs AirPods, az AirPods Pro és a harmadik generációs AirPods modellek CT képei részletesen feltárták, milyen belső tervezési változtatásokat kellett végrehajtania az Apple-nek ahhoz, hogy minden generációba új funkciókat tudjon beépíteni, miközben folyamatosan csökkentették az alkatrészek méretét.

Az Apple 2016-ban jelentette be első generációs AirPods fülhallgatóját. Azóta három (ha idevesszük az AirPods Max fejhallgatót is, akkor négy) újabb modell érkezett, mégpedig a második generációs, a Pro és nemrégiben a harmadik generációs AirPods fülhallgató. A legnehezebb dolga az Apple-nek talán ezeknek a parányi eszközöknek a folyamatos fejlesztésénél van, hiszen a méret erősen behatárolja a lehetőségeket. Cupertinóban viszont nem esnek kétségbe, hiszen bámulatos dolgokat pakolnak eszközeik által a fülkagylóinkba.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Átlátszó borítású AirPods és 29 wattos fali adapter prototípus szivárgott ki

Szeretnéd látni, hogy hogyan néz ki belülről egy AirPods, anélkül, hogy szétszednéd? Az átlátszó AirPods prototípus lehet, hogy tetszeni fog!

Teszteltük az AirPods 3-at – melyik AirPods modellt éri meg megvásárolni?

Három új termékbemutató Apple kisfilm: MacBook Pro, AirPods 3, HomePod mini

A hétfői esemény után az Apple rövid reklámszpotokat is közzétett a MacBook Pro, AirPods 3 és a HomePod mini új színei kapcsán.

Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – vízállóság, térbeli hangzás, MagSafe, jobb akkumulátor idő…

Az Apple bemutatta az AirPods 3-at – IPX4 vízállóság, térbeli hangzás, MagSafe támogatás, jobb akkumulátor idő, 74.990Ft-ért.

Ez a cikk Különleges CT képeken láthatjuk az AirPods modellek fejlődését itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Izgalmas változások az iOS 17 hatodik bétájában

www3.hu

Így néz ki az Apple Watch Series 7 a való világban

www3.hu

Ezzel a QR-kóddal akár 5 hónapig is ingyenesen használhatod az Apple Music-ot!

www3.hu