Mobil

Ezzel a QR-kóddal akár 5 hónapig is ingyenesen használhatod az Apple Music-ot!

Jómagam Spotify és Apple Music felhasználó is vagyok. A Spotify-t használom utazáskor, akkor, ha nem specifikus zenét keresek és akarok hallgatni. Apple Music-ot használok akkor, ha a TV elé ülve magas felbontásban szeretném meghallgatni az adott albumot, vagy akár Dolby Atmos-ban.

Az Apple Music a veszteségmentes avagy lossless támogatásának köszönhetően szerintem a legjobb ár/értékkel rendelkező zene streaming szolgáltatás. Az persze már más tészta, hogy kinek mi tetszik, önmagában én is inkább Spotify-párti vagyok, de tény, a lossless rengeteget dob a zene minőségén, és sokszor már 1-1 specifikus albumot inkább az Apple Music-ról indítok el. A veszteségmentes zenehallgatásról írtam már egy részletesebb cikket, érdemes elolvasni. Az Apple időről-időre valamilyen zenei partnerével együttműködik és kedvezményesen (0Ft-ért) adja az Apple Music-ot. Ilyen most a Shazam+Apple közös akciója – olvasd be az alábbi QR-kódot!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Apple közzétette az Apple Music 2021-ben legtöbbet játszott dalainak listáját

Az év végéhez közeledve az Apple a napokban közzétette az Apple Music esetén az év legtöbbet streamelt dalait. Te melyiket hallgattad közülük?

Ajándékozz keretezett készüléket karácsonyra – Black Friday kedvezménnyel!

Rendeld meg a készülék keretezését vasárnap éjfélig és 5.000Ft kedvezményt vehetsz igénybe, ha december 10-ig le is adod hozzá a készüléket!

iKiegészítők – 20% kedvezmény minden* termékre november 20-ig

Szerezd be most a kütyüs ajándékokat karácsonyra 20% kedvezménnyel az iKiegészítők webshopjából szombatig.

Kereteztesd be velünk a régi Apple termékedet – egész júliusban kedvezményesen!

Minden kép eredeti elrendezéssel, kézzel készül a saját, régi készülékedből, így a korábbi, vele szerzett élményeid a faladra költözhetnek!

Elérhetővé vált az Apple Music Lossless és a térbeli hangzás a Dolby Atmos-szal

Az Apple Music egy hatalmas lépést tett a minőségi zenehallgatás felé, mivel elérhetővé vált a Lossless és a térbeli hangzás.

Ez a cikk Ezzel a QR-kóddal akár 5 hónapig is ingyenesen használhatod az Apple Music-ot! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

MacRumors: ezeket érdemes tudni a 2021-es MacBook Pro-ról

www3.hu

Kipróbáltuk a Diablo Immortalt – démoni PC-élmény a zsebedben

www3.hu

Elérhető az első iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, tvOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 béta

www3.hu