Mobil

Shadow – így játssz bármilyen Apple terméken a legjobb PC-s játékokkal!

Egyre több játék fut el macOS alatt, főleg hogy az M1-nek hála sokkal, de sokkal több GPU áll rendelkezésre ezen játékok futtatásához. Azonban nem minden fenékig tejfel. Sokszor az adott játék nem jelenik meg az Apple platformjára, esetleg a nagy TV-n játszanánk vele, vagy éppen nem rendelkezünk a legújabb, 1 millió Ft-os gépekkel és nem fut el a régin. Ezekre és még sok másra ad megoldást a ShadowPC avagy a felhős PC szolgáltatás.

Azt rögtön szögezzük le, hogy ez “casual gamereknek” való, tehát nem a naponta 8 órán át játszót embereknek hozták létre, inkább a “néhány naponta leülök pár órára” típusú kollégáknak, amilyen én is vagyok. Nekik ez a szolgáltatás szerintem több mint tökéletes. Tudnak játszani Mac-en, iPaden, iPhone-on, vagy éppen a 65″-os TV-n Apple TV-n keresztül a legújabb játékokkal. Már látom magam előtt a szkeptikus arcokat ?, de röviden összefoglalva ennél jobb szolgáltatással az elmúlt évben alig találkoztam!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

macOS Big Sur 11.3 tipp: így szerezheted meg a „Hello” képernyővédőt

Az Apple az M1-es iMac-hez készített egy képernyővédőt, amit elrejtett a macOS Big Sur 11.3-ban. Szerencsére egy trükkel te is aktiválhatod!

macOS tipp: alkalmazás kilépésre kényszerítése

Vannak helyzetek, amikor szeretnéd bezárni az alkalmazást, viszont az éppen nem válaszol. Ilyenkor lehet érdemes az alkalmazást kilépésre kényszeríteni.

Mac-tippek: elérhetőségünk kijelzése a bejelentkező képernyőn

Mac-tippek: Ablakok rendezése El Capitan módra régebbi rendszerek esetén

Mac-tippek: Beállítások, amelyeket minden új Mac esetén elvégzek – 2. rész

Ez a cikk Shadow – így játssz bármilyen Apple terméken a legjobb PC-s játékokkal! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iPhone 15 Pro és 15 Pro Max teszt és vélemény

www3.hu

Ezt érdemes tudni az új MacBook Pro-k kijelzőjéről

www3.hu

WWDC22: az Apple bemutatta az iOS 16-ot – új zárolási képernyő és Otthon app, illetve számos egyéb újdonság

www3.hu