Mobil

Térbeli hangzás használata az Infuse, Apple TV+, Netflix, YouTube és egyéb appok esetén

Egy ideje már elérhető az Infuse 7-ben a Spatial Audio avagy a térbeli hangzás támogatása. Erről korábban már írtunk cikket itt a Szifon.com-on, és már akkor kiderült, hogy a térbeli hangzás egy egészen elképesztő technológia az Apple részéről, amit ugyan nem a cég talált fel, de rendkívül jól optimalizálta a giroszkóppal és gyorsulásmérővel felszerelt AirPods Pro-hoz és Max-hez.

A térbeli hangzás lényegében egy kiterjesztett “3D-s” hangzás, ami hallható bárki számára. Tehát nem egy szimpla extra sztereó hanggal találkozunk, hanem igenis egy sokkal életteribb teret hallhatunk filmek és zenék esetén. Ez a funkció jó ideig kizárólag az Apple TV alkalmazásán belül volt elérhető, azonban az elmúlt hónapokban szép lassan a legtöbb alkalmazás is elkezdte támogatni, köztük a méltán híres Infuse 7 is, amit az egész Szifon.com csapat használ az Apple TV-n való filmezéshez.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max

Az AirPods Pro és az AirPods Max firmware frissítést kapott, ami jobb Lokátor támogatást és a beszélgetések kiemelését hozta.

Érkezik a térbeli hangzás Netflixre

Térbeli hangzással dobja fel a Netflix az AirPods Pro és AirPods Max tulajdonosok életét a közeljövőben, ami egy óriási lépés a cég részéről.

iOS 15: Apple ID-hoz társul az AirPods a Lokátorban

iOS 15-től a Lokátor alkalmazás nem csak akkor tud segíteni AirPods-od megtalálásában, ha Bluetooth-on kapcsolódik eszközödhöz.

WWDC21: ezeket az újdonságokat kapják meg ősszel az AirPods-ok

Az iOS 15-nek köszönhetően az AirPods-od még a bevásárló listád észbentartásával is tud majd segíteni, és ez csak egy a sok újítás közül.

Ugrás: új AirPods Pro reklám az Apple-től

A “Jump” (Ugrás) névre hallgató új AirPods Pro reklámvideóból megtudod, hogy az aktív zajszűrés mire lehet képes.

Ez a cikk Térbeli hangzás használata az Infuse, Apple TV+, Netflix, YouTube és egyéb appok esetén itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Black Unity – új számlapot, szíjat és háttérképeket mutatott be az Apple az afrofuturizmus jegyében

www3.hu

Lumos okos, indexelős bukósisak rollerhez, bringához most hatalmas kedvezménnyel!

www3.hu

Elérhető a negyedik iOS 14.7, iPadOS 14.7, watchOS 7.6, tvOS 14.7 és macOS Big Sur 11.5 béta

www3.hu