Mobil

Black Unity – új számlapot, szíjat és háttérképeket mutatott be az Apple az afrofuturizmus jegyében

Közös a jövőnk. Ezzel a szlogennel hívja fel a figyelmet az Apple idén a Fekete történelem hónapjára, ami nálunk Magyarországon igazából nem sokat jelent, de ami mellett és amiért kiállnak, az világszinten fontos. Ennek apropójából több újdonsággal is készült a cupertinói cég.

Az afrofuturizmus ihlette új Black Unity szíj és a hozzá tartozó Egység fényei számlap annak fontosságát szimbolizálja, hogy a jelenkor fekete generációja egy sokkal igazságosabb jövőben éljen. Aki pedig még a készülékei háttérképeivel is szeretné kifejezné az ügy iránti elköteleződését, az ezt is megteheti.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.4 – töltési és egyéb hibák javítása, biztonsági frissítések

A watchOS 8.4 több sebezhetőség mellett egy olyan hibát is javít, ami miatt bizonyos töltők nem a vártnak megfelelően működnek.

Vélemény: egyre kevesebb Apple Watch alkalmazás készül, de miért?

Ebben a cikkben arról beszélgetünk, hogy a nagy cégek miért törlik sorra az Apple Watch alkalmazásaikat. Te milyen appokat használsz az órán?

A MacRumors szerint ezek a legjobb Apple kiegészítők a CES 2022 kiállításon

Bár a nyakunkon lévő világjárvány rányomta a bélyegét a CES 2022-re is, a technika szerelmesei mégsem maradtak látnivaló nélkül.

Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet!

Kezdd erősen a 2022-es évet az Apple Watch hét napon át tartó kihívásának teljesítésével, amelyért most is jópofa matricákat kaphatsz.

Megjelent a watchOS 8.3 – appok adatvédelmi jelentése és a Tudatosság-gyakorlat hibajavítása

A watchOS 8.3 tartalmazza az appok adatvédelmi jelentését, és kijavít egy hibát, ami a Tudatosság-gyakorlatok megszakadását eredményezhette.

Ez a cikk Black Unity – új számlapot, szíjat és háttérképeket mutatott be az Apple az afrofuturizmus jegyében itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

iPhone 13 és iPhone 13 Pro vélemények: az akkumulátor üzemidejének jelentős javulása viszi a pálmát

www3.hu

Elérhető a Tetris film az AppleTV+ kínálatában

www3.hu

Elérhető az iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 és macOS Monterey kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu