Mobil

Megjelent az iPadOS 15.0.2 – Üzenetek, AirTag, frissítési és visszaállítási hibák javítása

Kicsivel több mint egy héttel az iPadOS 15.0.1 megjelenése után az Apple kiadta az iPadOS 15.0.2-t, ami több hibát is javít.

Ezek közül az Apple azokat emelte ki, amikor az Üzenetekből a Fotókba mentett fotók is törlődnek, ha az adott beszélgetést vagy üzenetet letöröljük; amikor az AirTag nem jelenik meg a Lokátorban a Tárgyak alatt; illetve javítja a hatodik generációs iPad mini modellek számítógéppel való visszaállítási és frissítési problémáját is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 8.0.1 – két, az Apple Watch Series 3-at érintő hiba javítása

A watchOS 8.0.1 két, Apple Watch Series 3-as hibát javít, ezek egyike a szoftverfrissítést, a másik a kisegítő lehetőségeket érinti.

Megjelent az iOS 15.0.2 – Üzenetek, MagSafe, AirTag és CarPlay hibák javítása

Az iOS 15.0.2 több hibát is javít az Üzenetek, a MagSafe bőrtok, az AirTag, a CarPlay, illetve a számítógépes visszaállítás esetén.

Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max

Az AirPods Pro és az AirPods Max firmware frissítést kapott, ami jobb Lokátor támogatást és a beszélgetések kiemelését hozta.

Megjelent az iPadOS 15.0.1 – a megtelt tárhely értesítés javítása

Az iPadOS 15.0.1 azt a hibát javítja, amikor a Beállításokban tévesen az az értesítés jelenik meg, hogy a tárhely megtelt.

Megjelent az iOS 15.0.1 – az órával való feloldás és megtelt tárhely értesítés javítása

Az iOS 15.0.1 javítja az iPhone 13 modellek Apple Watch-csal való feloldását, illetve a szabad hely ellenére megjelenő megtelt tárhely értesítést.

Ez a cikk Megjelent az iPadOS 15.0.2 – Üzenetek, AirTag, frissítési és visszaállítási hibák javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Lumos okos, indexelős bukósisak rollerhez, bringához most hatalmas kedvezménnyel!

www3.hu

Izgalmas újításokat kotyogott el az iOS 15.4 béta Safarija

www3.hu

Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg!

www3.hu