Mobil

Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg!

Az Accesspointtal viszonylag régóta tartom a kapcsolatot, “a Gergők”, pontosabban Kálmán Gergely és Zelena Gergely sokat segítettek az elmúlt években, hogy egyre több okos tartalommal lássam el a Szifon.com olvasókat, vagyis Titeket.

Többek között tőlük vásároltam a Homey rendszeremet, illetve az innr termékeket, és persze a UniFi hálózatot is, amiről még nem írtam, nem éppen átlagfelhasználó-barát a rendszer, de ha érdekel titeket, akkor lesz cikk arról is. Az AQARA termékcsalád is tőlük van, erről lesz cikk a következő 1-2 hétben. Azonban most a podcastjüket szeretném bemutatni nektek, ami az OkosOtthon Labor nevet kapta.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Lenyírja helyetted a füvet az okos robotfűnyíró, ami még az iPhone-nal is irányítható!

Husqvarna az iPhone-nal is vezérelhető robotfűnyíró.

Homey: HomeKitre és házautomatizálásra képes okosotthonközpont – vélemény

Homey az első olyan okosközpont, ami HomeKit-képes és bárki számára érthető alkalmazással rendelkezik! Érdemes megvásárolni.

Kezünkben a EufyCam 2 Pro vezeték nélküli HomeKit Secure Video-képes kamerája!

A Eufy márka méltán népszerű, a támogatottság, a könnyű kezelés, profi alkalmazás miatt én mindenképp emellett tenném le a voksom.

Okosotthon online konferencia és expo február 18-20. között!

A SmartHomeExpo az első hazai online okosotthon konferencia és expo, amit az Apple felhasználóknak is érdemes meghallgatni.

Beszélgessünk a HomeKitről és az okos otthonokról!

Ebben a cikkben az okos otthon avagy házautomatizálás alapjait olvashatod el, és hogy mire figyelj oda, ha Apple felhasználó vagy.

Ez a cikk Hangvezérelhető okosotthont tervezel? Ezeket a podcast részeket hallgasd meg! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Egy rövid videón már közelebbről is látható az App Store Best of 2020 díja

www3.hu

Ezek az újdonságok kerültek az iOS 17 negyedik bétájába

www3.hu

Elérhető a második iOS 14.4, iPadOS 14.4, watchOS 7.3, tvOS 14.4 és macOS Big Sur 11.2 béta

www3.hu