Mobil

iOS 15 finomhangolási tippek (videó)

Bő egy hete “kóstolgathatjuk” az Apple legfrissebb mobil operációs rendszerét, az iOS 15-öt. Szavazásunk tanulsága szerint jó páran frissítettek olvasóink közül is, amely új funkciókat és beállítási lehetőségeket is rejt.

Sokan a gyári beállításokkal használják szeretett készüléküket, hiszen átlagfelhasználóként ez tökéletesen megfelel nekik. Érdemes azonban egy kis időt rászánni és alámerülni “a fogaskerekes ikon labirintusába”, mert pár apró változtatással növelhetjük akkumulátorunk üzemidejét, privátszféránk védelmét, és egyszerűsíthetjük a telefonunk használatát.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Többekben felmerült, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért ebben a cikkünkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze.

Az iOS 15 új Memoji testreszabhatóságot kínál több mint 40 ruhával, kisegítő lehetőségekkel és egyeb…

Az iOS 15 a megújult iMessage és FaceTime élmények mellett további testreszabási lehetőségeket ad a népszerű Memoji funkcióhoz is.

Szavazás: te frissítetted már a készülékeidet iOS 15-re vagy iPadOS 15-re?

Most egy szavazás keretében szeretnénk megtudni, hogy ti már telepítettétek-e az iOS 15 vagy az iPadOS 15 rendszert az Apple eszközeitekre!

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

Az Élő Szöveg opciót az iPhone XS és újabb készülékek támogatják, bekapcsolni a Beállítások, Általános, Nyelv és régió opció alatt tudjuk.

iOS 15: az Apple Watch már értesít, ha ott hagyod valahol az iPhone-odat!

Értesítést kaphatsz, ha ott hagytad valahol az iPhone-odat, de értelemszerűen csak abban az esetben, ha rajtad van az Apple Watch!

Ez a cikk iOS 15 finomhangolási tippek (videó) itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple bemutatta a 2021-es MacBook Pro modelleket M1 Pro és M1 Max processzorokkal

www3.hu

Elérhetővé vált az Apple Music Lossless és a térbeli hangzás a Dolby Atmos-szal

www3.hu

Simon Dániel: így kell iPhone-nal csillagokat fotózni (videó)

www3.hu