Mobil

Elérhetővé vált az Apple Music Lossless és a térbeli hangzás a Dolby Atmos-szal

Június 8-án elérhetővé vált az Apple Music Lossless és vele együtt a térbeli hangzás a Dolby Atmos segítségével. A két szolgáltatás extra költség nélkül vehető igénybe az Apple Music előfizetők számára.

Apple Music Lossless - térbeli hangzás - Dolby Atmos

Fontos megjegyezni, hogy míg a Lossless-hez külön hardver kell, amiről például ebben és ebben a cikkben írtunk korábban, addig a térbeli hangzáshoz elég egy AirPods, AirPods Pro, vagy AirPods Max is. Így elmondható, hogy aki rendelkezik Apple fülhallgatóval, már most kipróbálhatja az Apple Music-on a térbeli hangzást. Ez a cikk csupán bemutatja az Apple Music alkalmazást és a Lossless és térbeli hangzás funkciókat. Hamarosan jelentkezünk egy részletes, mindenre kiterjedő Lossless leírással, amiben segítünk abban, hogy hogyan érd el a legjobb élményt az Apple Music-kal!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Apple Music: különleges esemény a WWDC startja után

A WWDC nyitó keynote-ja után, hazai idő szerint ma este 9-től az Apple még az Apple Music esetén is tart egy külön eseményt.

WWDC21: elszólta magát az Apple egy álláshirdetése, érkezik a homeOS

Az Apple oldalán egy, az Apple Music csapat által feltett álláshirdetés megemlít egy jelenleg még nem létező operációs rendszert, a homeOS-t.

Júniustól veszteségmentesre vált az Apple Music teljes kínálata, és lesz térbeli hang is

Az Apple júniusban elhozza az Apple Music zenei kínálatába a térbeli hangot Dolby Atmos támogatással, és a veszteségmentes tömörítést is.

Behind the Songs az Apple Music-ban: fókuszban a dalszerzők és producerek

A Behind the Songs egy lejátszási listákból, videókból, interjúkból és rádióműsorokból álló gyűjtemény lesz az Apple Music-ban.

Spotify HiFi – érkezik a veszteségmentes, CD-minőségű opció a prémium előfizetők számára…

A Spotify HiFi CD-minőségben, veszteségmentes audio formátumban juttatja el a zenét az eszközeinkre és a Spotify Connect-képes hangszórókba.

Ez a cikk Elérhetővé vált az Apple Music Lossless és a térbeli hangzás a Dolby Atmos-szal itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Mark Zuckerberg bemutatta a Meta Quest 3-at

www3.hu

Megjelent az iOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások

www3.hu

A múlt évi megjelenési árakhoz képest hatalmasat csökkent az idei iPhone modellek ára

www3.hu