Mobil

Muzix: mik azok a fülmonitorok és miért is érdekes ez az Apple Music Lossless szemszögéből?

A Muzix csapattal az elmúlt időszakban egyfajta cikksorozatot indítottunk. Ebben először az Apple Music Lossless-ről kaptatok átfogó képet, ezután DAC-ot ajánlottunk, most pedig a fülmonitorokról fogunk szót ejteni. Át is adnám a szót a Muzix csapatnak.

Említés szintjén már szóltunk erről a különleges fülhallgató kategóriáról. Gyere velünk egy kis kalandozásra, ha érdekel az igazán magas minőségre képes fülhallgatók világa. Most megtudhatod, hogy kedvenc zenészeid, előadóid miért használnak ilyet!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Mindent az Apple Music Lossless-ről a Muzix támogatásával!

Érd el a maximum hangzást az Apple Music Lossless-szel! A Muzix segítségével összeszedtük a legjobb fülhallgatókat hozzá.

SoundMagic A30i Lightning-csatlakozós DAC és erősítő: új életre kel a vezetékes fej- és fülhallgatód…

A SoundMAGIC márka, ahogy az elmúlt években, most is jól teljesített. A Lightning csatlakozós DAC+erősítő kiváló termék lett! Ajánlott vétel!

Fejünkön az Ultrasone Pro 480i kiváló ár/értékarányú fejhallgatója – vélemény

A Pro 480i egyértelműen megmutatja a teret a zenében, szerintem némileg basszus-központúan, de ez csak a saját véleményem.

Teszteltük az Ultrasone Pro 580i fejhallgatóját és az iBasso Audio DC03 USB-C-s DAC-ját

Az Ultrasone Pro 580i és iBasso Audio DC03 páros valójában az egyik legjobb otthoni, kifejezetten a zenehallgatásra szánt termékcsomag.

Kezünkben a 1MORE ANC PRO zajszűrős fülhallgatója, ami az AirPods Pro méltó ellenfele!

A 1MORE a zajszűrésével sokkal inkább hosszabb távra, minőségibb zenehallgatásra rendezkedett be, és persze az ára is kecsegtetőbb az AirPods Pro-nál.

Ez a cikk Muzix: mik azok a fülmonitorok és miért is érdekes ez az Apple Music Lossless szemszögéből? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 15.2 és a macOS Monterey 12.1 második RC verziója

www3.hu

Videón az iOS 16.4 első bétájának újdonságai

www3.hu

Pillantsunk be az Apple Developer Centerbe a WWDC 2022-re meghívott fejlesztők segítségével!

www3.hu