Mobil

Megjelent az iOS 14.6 – Podcast-előfizetések, e-mail cím az Elveszett módhoz, hibajavítások

Az Apple kiadta az iOS 14.6-ot, ami támogatja a Podcast-csatornákra és műsorokra való előfizetéseket, illetve hibajavításokat is tartalmaz, amelyek közül az Apple öt darabot külön ki is emelt.

Ezen túl az AirTagek és a Lokátorral használható, más kiegészítők esetén már e-mail címet is megadhatunk kapcsolati opcióként az elveszett mód esetén, akik pedig a Hangvezérlést használják, már beszédhanggal is feloldhatják az iPhone-jukat az újraindítás utáni elő alkalommal.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a tvOS 14.6 – fejlesztések és hibajavítások

A részletekről szokás szerint nem árul el sokat előzetesen a tvOS, de ez várhatóan elsősorban a Podcast-előfizetések támogatását jelenti.

Megjelent a watchOS 7.5 – Podcast-előfizetések támogatása és hibajavítások

Az Apple kiadta a watchOS 7.5-öt, ami támogatja a Podcast-csatornákra és műsorokra való előfizetéseket, illetve hibajavításokat is tartalmaz.

Megjelent az iPadOS 14.6 – Podcast-előfizetések, e-mail cím az Elveszett módhoz, hibajavítások…

Az Apple kiadta az iPadOS 14.6-ot, ami támogatja a Podcast-csatornákra és műsorokra való előfizetéseket, illetve hibajavításokat tartalmaz.

Flurry Analytics: világszinten a felhasználók alig 15%-a engedélyezi a tevékenységkövetést

Az elemzőcég adatai alapján a felhasználók többségének fontos a digitális privátszférájuk és csak kevesen engedélyezik a tevékenységkövetést.

Megjelent a watchOS 7.4.1 – fontos biztonsági módosítások

Ez a verzió a CVE-2021-30665-ös azonosítójú hibát javítja, ami egy, a böngészőt érintő sebezhetőség, amit épp aktívan ki is használhatnak.

Ez a cikk Megjelent az iOS 14.6 – Podcast-előfizetések, e-mail cím az Elveszett módhoz, hibajavítások itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Izgalmas újítások az iOS 17 harmadik bétájában

www3.hu

Az új RealityScan alkalmazás az iPhone kameráját használja 3D modellek létrehozásához

www3.hu

Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott

www3.hu