Mobil

HomePod időzítők Sirivel és az Otthon alkalmazásban

Ha van HomePodod, akár a mini, akár a nagy, lehet, hogy már felfedezted, hogy milyen kellemesen használható az ébresztés funkciója: például ha a kedvenc pörgős zenéid lejátszási listáját állítod be ébresztőnek, szuperjó reggeli hangélményben lesz részed – akár borzalmas szokott lenni a felkelés, akár könnyedén pattansz ki az ágyból. Ha már használtad az ébresztőket kedvenc hangsegédeden, akkor tudod, hogy az Otthon alkalmazás HomePod menüjében a Jelzések rész alatt jelennek meg és szerkeszthetők az ébresztések.

Elérkezett az idő, hogy helyet kapjon mellette egy hasonló funkció: mégpedig az időzítő, más néven visszaszámláló. Sirivel már eddig is tudtunk a HomePodon egyszerre akár több időzítőt is kezelni, de vizuálisan erről semmilyen visszajelzést nem kaphattunk. Így ez az új funkció hiánypótló jelleggel fog érkezni – noha még várni kell rá egy keveset. ⏳

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Siri szerint április 20-án tartja az Apple a következő eseményt

Egy hét múlva eseményt tart az Apple Siri szerint. Vajon tényleg igaza lehet a személyi asszisztensnek és április 20-án jön az új iPad Pro?

Betekintés a HomePod-család életébe – mit hozhat a jövő?

Nemrég olvashattunk az Apple nyilatkozatáról, hogy megszünteti az 2018-as HomePodok gyártását. De vajon mit hoz majd a jövő?

TechCrunch: az Apple megszünteti az eredeti HomePod gyártását és értékesítését

Az Apple beszünteti az eredeti HomePod gyártását és értékesítését, és mérnöki erőforrásait a sikeresebb HomePod minire összpontosítja.

Siri + HomePod: Siri hangereje, haladó lejátszási parancsok, és a természet hangjai

Pár hasznos parancs Sirihez a HomePod tulajdonosoknak – de ezeket nem csak a Homepodokkal, hanem a többi Apple készülékkel is használhatod.

Napi összefoglaló Siri jóvoltából

Siri még az iOS 14.2-vel egy hasznos újdonsággal bővült, a napi összefoglalóval, mely közli veled az időjárást, teendőid és akár a híreket is!

Ez a cikk HomePod időzítők Sirivel és az Otthon alkalmazásban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 16.1, iPadOS 16.1, watchOS 9.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura RC verziója

www3.hu

Dylandkt információi szerint nem lesz ProMotion kijelző a következő MacBook Airben

www3.hu

Várhatóan komoly áremelésre számíthatunk az iPhone és Apple Watch modellek esetén

www3.hu