Mobil

Várhatóan komoly áremelésre számíthatunk az iPhone és Apple Watch modellek esetén

Szerintem senkit sem lep meg, hogy áremelésre számíthatunk az Apple részéről. Mivel a WWDC után a Mac gépek már brutális áremelésen estek át, tudtuk, hogy a többi termék is követi majd ezt a tendenciát. Csak hogy egy példát említsek, az M1-es alap MacBook Pro normál áron 549.000Ft volt, az új, M2-es gép ezzel szemben már 649.000Ft-ért kapható jelenleg. Ez közel 20%-os áremelkedést jelent.

Persze foghatjuk arra, hogy új processzort kapott a gép és amiatt emelt árat az Apple, ez végeredményben igaz is, ugyanakkor az M1-es 14″ és 16″-os gépek árait is növelte a cég, amiknél a processzor nem frissült. Tehát elmondható, hogy összességében az árfolyam változások miatt emelt árat az Apple, és ezt tette úgy, hogy nem csak az új, hanem a jelenleg forgalmazott termékek árait is változtatta. Mi lesz akkor szeptember 7. után az iPhone 14 és Apple Watch 8-as eseményen? Drágább lesznek ezek a termékek?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Hivatalos: “Far out” iPhone 14 esemény szeptember 7-én!

A menetrend szerint szeptember 7-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja, ismét online közvetítéssel.

Az Apple meghosszabbította az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójának szervizprogramját…

Az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek elnémulásával kapcsolatos szervizprogram érvényességét 3 évre növelte tegnap az Apple az addigi 2-ről.

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

Ez a frissítés csak a Series 3-as órákra jelent meg, és egy olyan hibát javít, ami váratlan újraindulásokat eredményezhetett egyes esetekben.

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

Kevesebb mint másfél hónap van hátra az Apple szeptemberi keynote eseményéig, ami szokás szerint az év legfontosabb rendezvénye Cupertinóban.

9to5Mac: Így nézhetnek majd ki az iPhone 14 Pro széria “Always-On Display” módra optimalizált háttér…

A 9to5Mac számos utalást talált az iOS 16 bétájában a mindig bekapcsolt kijelző támogatására, ami alátámasztja a neten keringő pletykákat.

Ez a cikk Várhatóan komoly áremelésre számíthatunk az iPhone és Apple Watch modellek esetén itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Szavazás: te melyik Apple Watch Series 7 funkciót várod a legjobban?

www3.hu

WWDC23: az Apple bemutatta a tvOS 17-et – új Vezérlőközpont, Emlékek képernyővédő, FaceTime, távirányító keresése

www3.hu

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha teljesen megtelt a készülékünk tárhelye?

www3.hu