Mobil

Május 18-án, azaz holnap érkezhet a harmadik generációs AirPods és az Apple Music Hi-Fi

Egy új értesülés szerint az Apple május 18-án kedden, a honlapján sajtóközleményben fogja bejelenteni a harmadik generációs AirPods-okat és a már sokat pletykált Hi-Fi minőségű Apple Music szolgáltatást.

Az új pletyka az Apple témában utazó Luke Miani nevű YouTubertől származik, aki az állítólagos exkluzív híreket az AppleTrack weboldallal osztotta meg. A YouTuber szerint a cupertinói cég hivatalos weboldalán, sajtóközlemény formájában fogja bejelenteni ezeket a termékeket. Ezen kívül most az Apple is “elszólta” magát az Apple Music hálózatán, vette észre a 9to5Mac.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

DigiTimes: kisebb Face ID érzékelő chip lesz az új iOS eszközökben

A DigiTimes szerint az iPhone 13 kisebb szenzorszigetet kap, amely mögött elképzelhető, hogy egy újratervezett Face ID érzékelő is állhat.

Ming-Chi Kuo szerint 2021 második felében érkezhet az iPad mini 6

Április 20-án az Apple az iPad Pro-ra koncentrált, de vajon mikor lesz az iPad mini a rivaldafényben? Kuo szerint ez ősszel várható.

Hits Double Daily: heteken belül érkezhet az Apple Music Hi-Fi és a harmadik generációs AirPods

A jelentés szerint az új Apple Music Hi-Fi a jelenlegi egyéni előfizetés keretein belül lesz elérhető, és megérkezhet vele az AirPods 3 is.

Digitimes: az Apple Glasses leghamarabb 2022-ben érkezhet

Az új jelentés szerint az ellátási partnerek meg vannak győződve róla, hogy a tesztek várhatóan csak 2022 első negyedévében kezdődnek el.

Nikkei: már gyártják az Apple M2 chipet

Az M1 teljesen felkavarta az állóvizet, de az Apple már gyártatja az M2-t, a következő generációs Apple Silicon chipet az M-szériában.

Ez a cikk Május 18-án, azaz holnap érkezhet a harmadik generációs AirPods és az Apple Music Hi-Fi itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Személyi edzők az otthonodban: kipróbáltuk az Apple Fitness+ szolgáltatását!

www3.hu

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15

www3.hu

Két nem megszokott videó az AirTagről

www3.hu