Mobil

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15

Az iOS 16 június 6-i bejelentése óta ismét sok hozzászóló kérdezi azt, hogy adott készüléken hogyan is működik a béta, hogy ne tegye fel feleslegesen, ha esetleg gondok lennének utána a készülékével. Ez főképp a régebbi, de az iOS 16 által még támogatott modellek esetén szokott kérdésként felmerülni, tartva attól, hogy esetleg belassulna a készülék, vagy mondjuk jobban merülne, ami probléma lenne a napi használat során.

Viszont mivel az iOS 16 őszi, nyilvános megjelenéséig az Apple értelemszerűen még aláírja az iOS 15 legfrissebb verzióját, addig bármikor és relatíve egyszerűen kipróbálhatjuk, hogy mégis hogyan fut az iOS 16 bétája a készülékünkön, elvégre a saját tapasztalat sokkal inkább mérvadó, mint mások véleményére támaszkodni. Az egészhez mindössze egy számítógépre és némi időre van szükségünk. Nézzük, mi a teendőnk!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Gyakori kérdések: mi történik, ha nem érkezik több szoftverfrissítés a készülékünkre?

“Rossz hír az iPhone-osoknak, sokan dobhatják ki a mobiljukat” – írták az iOS 16 bejelentésekor a bulvár oldalak, de erről szó sincs, sőt.

iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

Az iOS 16 előzetes, egyelőre csak fejlesztőknek szánt verziójának megjelenésével újból sok kérdés merült fel, ezeknek vennénk elejét.

Gyakori kérdések: zárolta-e az Apple az Apple ID-nkat, vagy ez is adathalászat?

Egy adathalász emailt rögtön leleplez, hogy a benne található link köszönőviszonyban sincs a céggel, amelyikre amúgy a levél hivatkozik.

Gyakori kérdések: hogyan növelhetjük a készülékünk biztonságát, és mit tehetünk, ha elvesztettük?…

A felhasználó legnagyobb ellensége önmaga: ha túl sokat feláldozunk a kényelem oltárán, könnyen megjárhatjuk. Adunk pár biztonsági tippet.

Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója?

Az Apple még be sem jelentette az iOS 16-ot, mégis már többször is előkerült a kérdés, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan.

Ez a cikk Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 16 bétája, majd tehető vissza az iOS 15 itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, a HomePod Software 16 és a macOS Ventura nyilvános béta verziója

www3.hu

Az Apple bemutatta az Apple Watch Series 7-et – nagyobb és erősebb kijelzőt kapott

www3.hu

iOS Security Response 16.2 (b) – újabb biztonsági választ tesztelt az Apple

www3.hu