Mobil

Rossz fényt próbált vetni egy designer az Apple-re

Pár nappal ezelőtt Dustin Curtis megpróbált előadni egy megható történetet, miszerint az Apple szó nélkül letiltotta az Apple ID-ját, csak mert némi elmaradásban volt az Apple Card hitelkártyájával.

Persze az Apple nem hagyta annyiban a dolgot és azóta felfedték, hogy mi is történt valójában. Gondolom, mondani se kell, hogy Curtis állítása nem éppen fedte a valóságot.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ha Steve Jobs-on múlott volna, mindenkinek lehetne Apple Cardja

Sokan úgy vélik, hogy az Apple Card soha nem jelenhetett volna meg Steve Jobs ideje alatt, pedig ő is gondolt arra, hogy az Apple hitelkártyát adjon ki.

Így néz ki az Apple Card aktiválása (videók)

Az Apple szépen lassan elkezdi az Apple Card bevezetését az Egyesült Államokban, ezért felkerült a YouTube csatornájukra pár videó a kártya aktiválásáról.

Ken Segall: Steve Jobs már 2004-ben megálmodta az Apple Cardot

Ken Segall blogbejegyzése szerint Steve Jobs már 2004-ben megálmodta az Apple Cardot, de a MasterCarddal a tárgyalások végül nem jutottak megállapodásig.

Az Apple megkezdte a dolgozói számára az Apple Cardok kiküldését

Az Apple Card rajtja nyárra várható az USA-ban, de az Apple a munkatársai számára már elkezdte kiküldeni a fizikai kártyákat a mindennapos teszteléshez.

Így néz majd ki az Apple Card párosítása

A felület nagyon hasonlít arra, ahogy a HomePod vagy az AirPods párosítható: megjelenik egy kis “ablak” alul, ami végigvezet a szükséges lépéseken.

Ez a cikk Rossz fényt próbált vetni egy designer az Apple-re itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

www3.hu

Tracker Detect – megjelent az Apple nyomkövető-keresője Androidra

www3.hu

Elérhető az első iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4 és tvOS 14.5 béta

www3.hu