Mobil

Tracker Detect – megjelent az Apple nyomkövető-keresője Androidra

Az Apple AirTag egy kifejezetten kényelmesen és egyszerűen használható kis eszköz, amelyet ha ráaggatunk az adott használati tárgyunkra, például kulcstartóra, vagy a táskánkra, akkor azt utána könnyen megkereshetjük, ha esetleg valamerre elhagynánk. És noha az eszköz elsősorban nem a lopások ellen van, adott esetben mégis segítségünkre lehet ilyen helyzetben is. Azóta pedig több olyan felhasználása is született, amikor például kutya vagy macska nyakörvére, de sokkal inkább biciklire vagy elektromos rollerre teszi rá valaki, ahogyan mi is megtettük.

A könnyű használhatósága persze ebben az esetben is felvetette annak a kérdését, hogy valaki esetleg a tudtunk nélkül figyelne meg minket egy, a dolgainkba, vagy járművünkbe helyezett AirTaggel, de erre is szolgált megoldással az Apple: az ismeretlen, de velünk utazó AirTaget egy idő után jelzi is a készülékünk – no persze csak ha iPhone-t használunk. Azóta több fejlesztő is adott ki Androidra olyan appot, ami jelzi az AirTaget (is), de most már elérhető az Apple hivatalos alkalmazása is. Lássuk, mit kell tudni róla!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az Apple beperelte a Pegasus-t készítő NSO Groupot és értesíti a lehetséges érintetteket

Az Apple beperelte az NSO Groupot, hogy felelősségre vonják őket a Pegasus kémszoftver miatt. Az érintett felhasználókat külön is értesítik.

A lelkes Apple alkalmazottak törölközőt, az AirTag tervezői pedig egy mini kirakatot kaptak

A Close Your Rings kihívásában az Apple most törölközővel jutalmazta a sportos alkalmazottait és elismerte a tehetségeseket.

Az Apple elhalasztja az új gyermekvédelmi funkciók bevezetését

A visszajelzések hatására az Apple úgy döntött, hogy tovább finomítja a funkciók működését, és azok egyelőre nem jelennek meg.

Elrejtett AirTag segített egy ellopott elektromos roller visszaszerzésében

Két elrejtett AirTag tette lehetővé egy kiberbiztonsági cég vezetőjének, hogy megtalálja és visszaszerezze ellopott elektromos rollerjét.

Megérkeztek a Nomad AirTag tartói kulcscsomóhoz és szemüveghez!

Kipróbáltuk a Nomad bőr AirTag kiegészítőit és szemüveghez illeszthető tartóját. Érdemes elolvasni a cikket!

Ez a cikk Tracker Detect – megjelent az Apple nyomkövető-keresője Androidra itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elképzelhető, hogy az Apple korlátozni fogja az iPhone 15 USB-C portját

www3.hu

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra robotporszívó teszt és vélemény

www3.hu

Vezeték nélküli CarPlay-jel érkezik a hamarosan debütáló Mitsubishi Outlander

www3.hu