Mobil

Előkerült egy fekete-palaszürke színű iPhone 5s prototípus

A DongleBookPro nevű Twitter felhasználó néhány napja megosztott egy bejegyzést egy kiadatlan iPhone 5s fekete-palaszürke színű modellről.

Az iPhone 5 fekete-palaszürke színe nem összekeverendő az asztroszürke színváltozattal, ami az iPhone 5s modellel jelent meg. Ezt a prototípust valószínűleg az iPhone 5s tesztelésekor használták, elrejtve így a telefont, hiszen mondhatni apró különbségekkel, de szinte egy az egyben hasonlít az iPhone 5-re.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Nagyon fontos az iPhone 5 frissítése iOS 10.3.4-re még november 3. előtt

Az iPhone 5 esetén kifejezetten fontos a frissítés az iOS 10.3.4-re, mert a GPS-időátfordulás időpontja után nem működne rajta még az internet sem.

Teszt: tényleg gyorsabb a régebbi készülékeken az iOS 12?

Az Apple kifejezetten odafigyelt az optimalizálásra az iOS 12 esetén. Az iPhone 5s, iPhone 6 Plus és iPad mini 2 készülékeket tesztelték a kollégák.

iOS 12 sebesség teszt az iPhone 5s-en (videó)

A CNET nemrég készített egy rövid videót, amiben egy iPhone 5s-en tesztelték, hogy mennyivel gyorsabb, ha egyáltalán gyorsabb az új iOS 12-es szoftverrel.

Az iPhone 5s-en lassabb az iOS 11, mint a 10.3.3

Az Apple fórumán is olvasni, illetve az Arstechnica tesztjéből is kiderül, hogy bizony a 10.3.3-hoz képest az iOS 11 lassabb az iPhone 5s-en.

Az iPhone 5s vagy az iPhone SE a jobb választás? Melyiket vásároljam meg?

iPhone 5s vagy iPhone SE? Olvasd el, ha azon gondolkodsz, hogy melyik a jobb választás. Összeszedtük, hogy mikor melyiket érdemes megvásárolni!

Ez a cikk Előkerült egy fekete-palaszürke színű iPhone 5s prototípus itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Simon Dániel: így kell iPhone-nal csillagokat fotózni (videó)

www3.hu

Mark Gurman szerint egyelőre nem lehetséges a Face ID-s MacBook

www3.hu

Bemutatásra került Apple TV 4K új generációja

www3.hu