Smartwatcherz.hu: minőségi Apple Watch szíjak már másnapra a csuklódon!
Mobil

Smartwatcherz.hu: minőségi Apple Watch szíjak már másnapra a csuklódon!

Apple Watch szíjakból sosem elég és szerintem minden Apple Watch tulajdonos elmondhatja magáról, hogy mindig van egy új típus, új szín, új anyag, amit ki kell próbálni, meg kell vásárolni, fel kell húzni egy adott szetthez. A férfiaknak az órájuk az ékszerük, leginkább a szíjakat tudjuk kombinálni az adott öltözésünkhöz napi szinten.

Smartwatcherz.hu: minőségi Apple Watch szíjak már másnapra a csuklódon!

Persze ez igaz a nőkre is, csak egy teljesen más szinten 😉, ők bizony dupla vagy akár tripla annyi szíjjal is rendelkeznek, mint férfi társaink. Nyilván eredeti Apple szíjakból nem tudunk ennyit tartani az ára miatt, így olyan szíjakat rendelünk, amik az eredetivel megegyező minőségűek, viszont az áruk az eredeti töredéke. Erre szakosodott a SmartWatcherz.hu is, hogy többszörös szűrőn átmenve a lehető legjobb minőséget és legjobb szolgáltatást kapjuk, ha Apple Watch szíjakról van szó.

Bálint, a SmartWatcherz tulajdonosa néhány hete keresett meg, hogy szeretné, ha a Szifon.com olvasók is megismernék a több országban is tevékenykedő családi vállalkozást. Igen, nem csak hazánkban, hanem Romániában, Csehországban is jelen vannak. Ez azt jelenti, hogy nem is kis családi vállalkozásról van és az évek és a rutin miatt a lehető legjobb minőséget kapjuk.

Próbáltam is beleállni ebbe, mert mondom egészen elképesztő, hogy 4,7 csillagos az értékelésük közel 4000 vélemény alapján, ami valljuk be, szép eredmény, legalábbis a belső rendszerük szerint. Gondoltam, ránézek a Google-ben is és listáztam az értékeléseket, és lényegében ott is csupa pozitív értékelést kaptam, a Google pedig nem hazudik. Az elmúlt 1 évben értelmes negatív étékelés nem érkezett hozzájuk, direkt utánajártam, vagy olyan ember volt, aki nem tudott felmutatni semmit, vagy pedig átlagos negatív értékeléseket sorozó nethuszár.

Bálint egyébként elmondta, hogy számukra mi a legfontosabb, miért ennyire pozitív a cég megítélése és miért fontos számukra ennyire a vásárló:

A vélemények kapcsán azt kiemelném, hogy ez az ügyfélkezelésnek köszönhető szerintem. 90 napos csere és visszaküldési garancia van minden termékre, aminek keretében ha gond van a termékkel, akkor mi küldünk ki futárt a saját költségünkön, aki elhozza a visszaküldendő terméket (ha csere van, akkor pedig viszi a csere terméket és elhozza a másikat). Így 0 kockázattal tudnak nálunk rendelni, mert 0 költségük van ha esetleg vissza kell küldeni.

Ki szoktam még emelni azt is, hogy nálunk expressz szállítás van, tehát a délig leadott rendelések már másnap megérkeznek.

Rögtön azt is megkérdeztem, hogy még is milyen szíjakat ajánl így 0 kockázatos karácsonyi ajándékként. A férfiaknak az alábbiakat ajánlotta:

  • Steel Fit Rozsdamentes Acél Apple Watch Szíj
  • Titán Apple Watch Fémszíj
  • Leather Strap Apple Watch Bőr Szíj

Nőknek pedig a következőket:

  • Diamond Steel Rozsdamentes Acél Apple Watch Szíj
  • Luxor Rozsdamentes Acél Apple Watch Szíj
  • Crystal Steel Rozsdamentes Acél Apple Watch Szíj

Persze nem szabad elmenni az általános szíjak mellett, amik mindenki számára megfelelőek lehetnek:

  • Szilikon Apple Watch szíjak
  • Szövet Apple Watch szíjak
  • Milánói Apple Watch szíjak

Végül de nem utolsó sorban különböző kiegészítők is megvásárolhatóak nálunk, mint például AirPods tokok, vagy Apple Watch kijelzővédő fóliák.

Összességében tehát mi is csak ajánlani tudjuk a SmartWatcherz.hu-t, főleg így karácsonykor a visszaküldési garancia miatt, egyszóval nem lehet hibázni, még ha ajándékba is adja az ember, mert ki lehet cserélni a szíjakat! 🙂

Ez a cikk Smartwatcherz.hu: minőségi Apple Watch szíjak már másnapra a csuklódon! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 15.2.1 – egy Üzenetek és egy CarPlay hiba, és egy HomeKit-sebezhetőség javítása

www3.hu

Az Apple díjmentesen kicseréli a 2016-os és 2017-es MacBook Pro-k nem töltődő akkumulátorait

www3.hu

Elérhető az első iOS 15.6, iPadOS 15.6, watchOS 8.7, tvOS 15.6 és macOS Monterey 12.5 béta

www3.hu