Mobil

Eddig még nem látott, és az Apple által letiltatott képek az első iPhone gyártásáról

Sokunk számára fontos dátum a 2007, amikor is megjelent az Apple első okontelefonja. Az Apple közel 14 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, amelyet még annak az évnek az elején, január 9-én mutatott be Steve Jobs. Az iPhone megjelenése nagy port kavart és azonnal meghódította a mobiltelefon ipart, ami azóta is rendületlen.

Eddig keveset hallottunk az első iPhone modell gyártásáról, de néhány, az Apple által időközben letiltatott képnek köszönhetően most úgy tűnik, hogy kicsit beleláthatunk, hogyan is készült az Apple első okostelefonja.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Töltsd le az AirPods Max színeihez passzoló iPhone háttérképeket

Az AirPods Max december 15-i megjelenése mellé a fejhallgató színeihez passzoló, színátmenetes háttérképekkel színesítheted az iPhone-odat.

Érezd magad az űrben: háttérképek iPhone-ra és iPadre

Ha szereted a csillagászati háttérképeket, az iDownloadblog legfrissebb válogatásában biztosan találsz kedvedre valót!

13 éve jelent meg az első iPhone

Az Apple éppen 13 évvel ezelőtt, 2007. június 29-én indította útjára az iPhone első változatát, ami akkor gyakorlatilag fenekestül felforgatta a piacot.

Nézd meg videókon az iOS 14 és a watchOS 7 újdonságait!

Összegyűjtöttünk pár videót, amelyekben a készítőik bemutatják a hivatalosan majd ősszel megérkező iOS 14 és a watchOS 7 újdonságait.

Kilenc új iPhone modell és egy új iMac került az eurázsiai adatbázisba

Az EEC adatbázisa kilenc új iPhone 12 modellről és egy új iMac-ről árulkodik. Ha minden igaz, ez azt jelenti, hogy még idén frissül az iMac!

Ez a cikk Eddig még nem látott, és az Apple által letiltatott képek az első iPhone gyártásáról itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Spotify – hamarosan offline is hallgathatjuk Apple Watch-on a kedvenc zenéinket

www3.hu

Ünnepeld Apple Watch kihívással a Nőnapot

www3.hu

2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén

www3.hu