Mobil

2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén

Az Apple hamarosan megváltoztatja a jövőbeni termékei sorozatszámának formátumát, és ezzel együtt néhány, az eszközre vonatkozó információ is kikerül a sorozatszámból.

A cég saját tervei szerint 2021 tavaszától kezdődően áll majd át a véletlenszerűen generált sorozatszámokra az eszközeinél.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Az új Apple for Kids támogatási aloldal hasznos segítség lehet a szülőknek

Az Apple for Kids tanácsai egyenként eddig is megtalálhatóak voltak az Apple támogatási oldalán, de most összegyűjtve még inkább kézre esnek.

Behind the Songs az Apple Music-ban: fókuszban a dalszerzők és producerek

A Behind the Songs egy lejátszási listákból, videókból, interjúkból és rádióműsorokból álló gyűjtemény lesz az Apple Music-ban.

MacRumors: idén mégsem érkezik Face ID a Mac-ekbe

Valószínűleg csúszni fog az Apple idei terve a Mac-ekkel kapcsolatosan. A vállalat állítólag idénre tervezte a Face ID-s iMac megjelenését.

Ming-Chi Kuo: kamerasziget nélküli iPhone 14 Pro és 5G-s iPhone SE érkezhet 2022-ben

Kuo merész designváltást jósol, ami 2022-ben, az iPhone 14 Pro-val csúcsosodik majd ki, az iPhone SE újabb verziója pedig megkapja az 5G-t.

Úton az újratervezett, Apple Silicon chipes iMac

A pletykák szerint az újratervezett iMac várhatóan jelentős átalakítás lesz, és az Apple a csaknem egy évtizedes designt is leváltja.

Ez a cikk 2021-ben jöhetnek a véletlenszerűen generált sorozatszámok az Apple készülékei esetén itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 9.1 – Matter támogatás, fejlesztések, hibajavítások

www3.hu

Töltsd le az április 20-i Spring Loaded Apple-esemény háttérképeit!

www3.hu

M3 – így lett 200 ezerrel olcsóbb a 14 colos MacBook Pro

www3.hu