Mobil

Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.3 – hőmérséklet- és páraérzékelés a HomePod minin

Kicsit több mint 1 hónappal a tvOS 16.2 megjelenése, és egy nappal a többi frissítés után az Apple kiadta a tvOS és HomePod Software 16.3-at, ami elsősorban a HomePod mini esetén hoz több újdonságot.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, vagy a HomePodok esetén nem látjuk rögtön az Otthon appban az Otthonbeállítások alatt a Szoftverfrissítés opcióban, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 9.3 – Egység mozaik számlap, hibajavítások

A watchOS 9.3 elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, illetve új funkciókat is, köztük az új Egység – mozaik óraszámlapot.

Megjelent az iPadOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások…

Fejlett iCloud adatvédelem, Apple ID-hoz használt biztonsági kulcsok, valamint fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések.

Megjelent az iOS 16.3 – biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, hibajavítások

Biztonsági kulcsok, fejlett iCloud adatvédelem funkció, új Egység háttérkép, illetve fejlesztések, hibajavítások és biztonsági frissítések.

A HomePod Software 16.3 aktiválja a HomePod minikben a hő- és páratartalom-mérőt

Hőmérséklet és páratartalom mérésére is képes lesz hamarosan a HomePod mini egy szoftverfrissítésnek köszönhetően, és ez még csak a kezdet.

Feltámadt a HomePod: itt a második generációs modell

A HomePod második generációja egy igazi főnix-történet: tavalyelőtt tavasszal eltemette az Apple a modellt, most viszont feltámadt.

Ez a cikk Megjelent a tvOS és HomePod Software 16.3 – hőmérséklet- és páraérzékelés a HomePod minin itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető az iOS 17.2, iPadOS 17.2, watchOS 10.2, tvOS 17.2 és macOS Sonoma 14.2 kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu

Íme az idei nőnapi Apple Watch kihívás

www3.hu

Vásárlás korlátozása gyerekeknek és felnőtteknek az Apple ID családi megosztás keretében, avagy a “pénztárca” használata

www3.hu