Mobil

Karácsonyi ajándékötletek: Xbox Ultimate Game Pass 300Ft-ért és 3 hónap AppleTV+ / Apple Music előfizetés

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján várható volt, hogy idén is kedvezményes áron vásárolhatjuk meg az Xbox Game Pass-t, azonban idén az Apple-lel karöltve még két szolgáltatást is ingyen kapunk 3 hónapon keresztül.

Nekem egy régebbi Xbox One-om van, így lényegében már nem igazán játszom vele, mert az újabb játékok nem érhetőek el rá élvezhető minőségben, helyette néha a PS5-öt nyúzom, amit kölcsön kaptam. Ettől függetlenül a Microsoftnál mindig vannak olyan játékok, amik a Sony-nál nem érhetőek el, és mindez játszható a felhőn keresztül is, ezért még inkább az Xbox felé húz a szívem. 🙂 Amennyiben 300Ft-ért a Game Pass Ultimate-re fizetünk elő, akkor 30 napon keresztül ezek a játékok Mac-en és PC-n is játszhatóak egyaránt a felhőn keresztül. Mi kell ehhez?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Apple Music Replay 2022: nézd vissza az idei éved zenéit

Az Apple idén egy teljesen újratervezett Apple Music Replay weboldallal állt elő, de a korábban megszokott lejátszási lista is megmaradt.

Az infláció miatt drágultak az Apple szolgáltatások árai

Az infláció elérte az Apple szolgáltatásait is, így drágább lett az Apple Music, az Apple TV+ és az Apple One előfizetés-csomag is.

Így készül a térbeli hang (Spatial Audio) egy profi stúdióban, Jonathan Morrisonnál

Jonathan Morrison YouTuber jóvoltából most megnézhetjük, hogyan is épül fel egy kimondottan az Apple formátumára optimalizált, házi stúdió.

Ezzel a QR-kóddal akár 5 hónapig is ingyenesen használhatod az Apple Music-ot!

A cikkben lévő QR-kód segítségével akár 5 hónapos ingyenes Apple Music-ra is szert tehetsz.

300Ft-ért érhetőek el a legjobb Xbox Game Studios játékok Mac-re, iPadre, és iPhone-ra

Érdekelnek a legjobb Xbox Game Studios játékok? Fizess elő 1 hónapra most 300Ft-ért az Xbox Game Pass Ultimate-re és próbáld ki őket!

Ez a cikk Karácsonyi ajándékötletek: Xbox Ultimate Game Pass 300Ft-ért és 3 hónap AppleTV+ / Apple Music előfizetés itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kezünkben a Eufy HomeVac S11 Reach vezeték nélküli állóporszívó

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 15.6, iPadOS 15.6, watchOS 8.7, tvOS 15.6 és macOS Monterey 12.5 béta

www3.hu

Új EKG algoritmust hoz az iOS 14.3 és a watchOS 7.2, de Tim Cook szerint ez még csak a kezdet

www3.hu