Mobil

RTings: tényleg rosszabb lett az AirPods Max zajszűrése a 4E71-es firmware-rel

Az Apple szeptember 30-án kiadta a 4E71-es AirPods Max firmware-t, melynek leírása csak annyi volt, hogy „Hibajavítások és egyéb fejlesztések”, de sajnos úgy tűnik, hogy egyúttal véletlenül rontottak a zajszűrésen.

Az RTings alaposan tesztelte az új firmware verzióval az AirPods Max fejhallgatót és jelentős csökkenést tapasztaltak bizonyos frekvenciák kiszűrésében. Hupsz?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ezt a 10, fontos biztonsági hibát javítja az iOS 15.3

Nem minden frissítés hoz magával új Emoji karaktereket, de attól még lehetnek fontosak. Az iOS 15.3 például pont ilyen a hibajavításai miatt.

IndexedDB adatszivárgási hiba a Safari 15-ben: így lehetsz benne érintett

Felhasználóként igazából nem sokmindent tehetünk jelenleg, hacsak nem akarjuk alapértelmezésben letiltani az összes oldalon a JavaScriptet.

Szenzorsziget az új MacBook Pro-n: hogy nem gondolhattak erre az Apple szoftverfejlesztői?

A macOS Monterey még nincs teljesen felkészítve arra, hogy az új MacBook Pro-k szenzorszigete bekavarhat a státusz elemeknek.

Térbeli hangzás használata az Infuse, Apple TV+, Netflix, YouTube és egyéb appok esetén

Rengeteg alkalmazás támogatja már a térbeli hangzást az AirPods Pro és Max esetén, ha legalább 5.1-es hangsávval rendelkezik az adott tartalom.

Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max

Az AirPods Pro és az AirPods Max firmware frissítést kapott, ami jobb Lokátor támogatást és a beszélgetések kiemelését hozta.

Ez a cikk RTings: tényleg rosszabb lett az AirPods Max zajszűrése a 4E71-es firmware-rel itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Górcső alatt egy nagyon ritka Bondi-kék iMac G3 prototípus

www3.hu

Ezért legyünk óvatosak okos eszközök vásárlásánál – vélemény

www3.hu

iOS 17: húzd le a frissítés kereséséhez gesztus a Szoftverfrissítésben

www3.hu