Mobil

Megjelent az iOS 16.0.3 – a folyton bezáródó Mail és több, az iPhone 14 modelleket érintő hiba javítása

Majdnem három héttel a csak az iOS 16.0.2 megjelenése után az Apple kiadta az iOS 16.0.3-at, ami több hibát is javít, köztük elsősorban például a Mail folyamatos bezáródását okozó, nem megfelelően formázott üzenet kezelésének problémáját.

Ezen túl pedig az iPhone 14 modellek esetén orvosolta az Apple a hívások és egyéb értesítések jelzésének problémáját, a mikrofon alacsony hangerejét CarPlay-telefonhívások során, és amikor a Kamera lassan indult el, vagy lassan váltott a különböző módok között, illetve még egy biztonsági sebezhetőséget is javítottak.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent a watchOS 9.0.2 – elsősorban négy hiba javítása

A watchOS 9.0.2 esetén az Apple négy hiba javítását emelte ki – a watchOS 9.0.1 pedig korábban csak az Apple Watch Ultrára jelent meg.

A hozzászólások alapján ezek a hibák fordulnak elő legtöbbször az iOS 16-ra való frissítés után…

A leggyakrabban felvetett jelenség, hogy a készülék jobban merül, a másik pedig, hogy a készülék működése lassabbá, akadozóbbá válhatott.

Megjelent az iOS 16.0.2 – az Apple javította a kamera rezgését az iPhone 14 Pro modelleken

Javításra került a kamera rezgése például a TikTokban az iPhone 14 Pro modelleken, vagy a másolás/beillesztés folyamatos engedélykérése is.

Ismerd meg az iOS 16 összes háttérkép újdonságát!

Mindig is hiányoltad az Apple adta lehetőségeket a háttérképed testre szabásakor? Az iOS 16 megjelenésével minden megváltozott ezen a téren.

Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása

Szinte kivétel nélkül minden, iPhone 14 modellt vásárló belefutott abba, hogy a készülék aktiválásakor az rögtön frissült iOS 16.0.1-re.

Ez a cikk Megjelent az iOS 16.0.3 – a folyton bezáródó Mail és több, az iPhone 14 modelleket érintő hiba javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők

www3.hu

iOS 16 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés

www3.hu

Watchmyband: új generációs szíjak termékvideókkal, és több mint 40% kedvezmény!

www3.hu