Mobil

Teszteltük az AirPods Pro 2-t – részletesebb hangzás, hosszabb akkumulátor idő és sokkal jobb zajszűrés

Az egyik kedvenc termékem az Apple fülhallgatója, amit előszeretettel használok rollerezés közben (a hangáteresztés miatt) és persze munka, vagy utazás közben is. Nem kevés fül- és fejhallgatót teszteltünk már itt a Szifon.com-on, de én azt gondolom, hogy a legjobban használható vezeték nélküli fülhallgató továbbra is az AirPods, bárki bármit mond.

Persze ez nem jelenti azt, hogy ennek van a legjobb hangzása, de kétség kívül a legsokoldalúbban használható. Ezért is mozgatott meg az új generáció, kíváncsi voltam, hogy a H2-es chippel felszerelt új generációs AirPods Pro 2 mennyivel lett jobb az előző generációnál és azt már előre el is spoilerezném, hogy sokkal!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

A második generációs AirPods Pro sem lett javíthatóbb, mint az elődei

Nincs meglepetés: a füles és a töltőtok továbbra is annyira kevéssé javítható, hogy az iFixit 0 pontot adott rá a maximális 10-ből.

Az Apple bemutatta a teljesen újrahangolt, 2. generációs AirPods Pro-t

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés és adaptív átengedés, egyénre szabható térbeli hangzás, érintés­vezérlés és egy töltéssel 6 óra használat.

9to5Mac: Ezt várhatjuk az ősszel érkező AirPods Pro utódtól

A 9to5Mac értesülései szerint idén ősszel az Apple valóban megörvendezteti a vásárlókat az AirPods Pro frissített verziójával.

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

Kevesebb mint másfél hónap van hátra az Apple szeptemberi keynote eseményéig, ami szokás szerint az év legfontosabb rendezvénye Cupertinóban.

Ming-Chi Kuo: nagy előrelépés lesz az AirPods Pro 2

Az idei év harmadik vagy negyedik negyedévében befuthat az AirPods Pro 2, mely több izgalmas újdonsággal is rendelkezni fog.

Ez a cikk Teszteltük az AirPods Pro 2-t – részletesebb hangzás, hosszabb akkumulátor idő és sokkal jobb zajszűrés itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A zene, ami összekapcsol minket – avagy a legjobb Muzix ajánlatok Karácsonyra!

www3.hu

Gyakori kérdések: így próbálható ki egyszerűen az iOS 17 bétája, majd tehető vissza az iOS 16

www3.hu

Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

www3.hu