Mobil

A második generációs AirPods Pro sem lett javíthatóbb, mint az elődei

Az iFixit rendes szétszedős bejegyzés helyett újabb rövid videót tett közzé a napokban, amiben a második generációs AirPods Pro került terítékre. És ahogyan az elődök esetén, úgy igazából itt sem volt meglepetés: a füles és a töltőtok továbbra is annyira kevéssé javítható, hogy az iFixit 0 pontot adott rá a maximális 10-ből.

No persze ez nem jelenti azt, hogy technikailag ne lehetne akkumulátort cserélni egy AirPods fülesben, de a kialakítása miatt mindez annyira macerás, hogy a befektetett munkaidő miatt a költségek ugyanott vannak, mint ha az Apple cserélné fizetősen. Ráadásul már a szétszedés során is könnyen sérülhet a füles borítása, esztétikai hibát eredményezve. De lássuk a videót!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Darabokban az Apple Watch Ultra az iFixit új videójában

Ugyan rendes szétszedős bejegyzést még nem tett közzé az iFixit, de egy öt perces videóban már darabokra szedték az Apple Watch Ultrát.

Az iFixit szédszedte az iPhone 14 Pro-t – maradt a korábbi felépítés

A sima iPhone 14-gyel szemben a Pro modellek kialakítása nem változott érdemben, az üveg hátlap továbbra is egyben van a készülékházzal.

Az iFixit szédszedte az iPhone 14-et – jelentősen átalakult a készülék felépítése

Az iPhone 14 esetén már nem kell lézer a hátlapi üveg leszedéséhez, mondhatni az iPhone 4/4s-hez hasonló kialakítású lett az új készülék.

Az Apple bemutatta a teljesen újrahangolt, 2. generációs AirPods Pro-t

Továbbfejlesztett aktív zajszűrés és adaptív átengedés, egyénre szabható térbeli hangzás, érintés­vezérlés és egy töltéssel 6 óra használat.

9to5Mac: Ezt várhatjuk az ősszel érkező AirPods Pro utódtól

A 9to5Mac értesülései szerint idén ősszel az Apple valóban megörvendezteti a vásárlókat az AirPods Pro frissített verziójával.

Ez a cikk A második generációs AirPods Pro sem lett javíthatóbb, mint az elődei itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Gyakori kérdések: hogyan növelhetjük a készülékünk biztonságát, és mit tehetünk, ha elvesztettük?

www3.hu

Az Apple bemutatta a 2021-es MacBook Pro modelleket M1 Pro és M1 Max processzorokkal

www3.hu

9to5Mac: információmorzsák az Apple Watch Series 7 kapcsán

www3.hu