Mobil

AppleCare+: mostantól még többet ad a legjobb Apple biztosítás!

Néhányszor már írtam az AppleCare+-ról, amit az iPhone 11 Pro-m óta használok. Eddig kétszer lett cserélve a teljes készülék az AppleCare+-on belül, és most is már lassan akkumulátor cserére szorul a 11 Pro-m. Egyszóval többszörösön megtérült ezalatt az idő alatt már, de ilyen volt például a sarkára ejtett laptopom is, ahol 270.000Ft lett volna a kijelző csere, amit az Apple ismét térítésmentesen tett meg nekem: Sarkára ejtettem a laptopomat és ingyenesen cserélte a kijelzőt az Apple – AppleCare+

Az AppleCare+ első körben 2 évre köthető meg, de utána meghosszabbítható. Lényegében mindenre kiterjed: törés, ázás, akkumulátor, bármilyen alaplapi hiba. Az Apple ilyenkor hazánkban önrész nélkül javítja, adott esetben cseréli a készüléket, például Apple Watch esetén. Idén az Apple változtatott, most már nem csak évi két alkalommal hibázhatunk, hanem már igazából korlátlanul, tehát normális, észszerű körülmények között bármennyiszer kihasználható az AppleCare+. Bár szerintem az évi kettő alkalom is bőven elég volt eddig is, de innentől már nincs ilyen megkötés sem. Mit kell tudni még az AppleCare+-ról?

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Sarkára ejtettem a laptopomat és ingyenesen cserélte a kijelzőt az Apple – AppleCare+

Két hete véletlenül a sarkára ejtettem a laptopomat a konyha kövén, de az AppleCare+-nak hála térítésmentesen cserélte a kijelzőt az Apple.

Így újítsd meg, vagy köss új AppleCare+ előfizetést! (2021)

Sokan kapnak karácsonyra Apple készüléket, aminek a legjobb biztosítása egy AppleCare+: ez 2 év után havi előfizetésként meghosszabbítható!

Breaking – Szereld Magad programot indít 2022 elején az Apple!

Az Apple ma bejelentette, hogy jövő évtől szereld magad programot indít, aminek köszönhetően bárki hozzájuthat eredeti Apple alkatrészekhez!

Beszélgessünk 2021-ben a 3 éves jótállásról és a garanciáról, valamint az AppleCare+-ról!

Sajnos sokan nem értik, vagy nem értik pontosan a 2021-es jogszabály változásokat. Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Apple: garancia, jótállás, AppleCare és AppleCare+ 2021-ben

2021-ben sok szempontból hosszabb garanciával rendelkeznek majd a készülékeink, amik a hivatalos vásárlások esetén érvényesek.

Ez a cikk AppleCare+: mostantól még többet ad a legjobb Apple biztosítás! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

IndexedDB adatszivárgási hiba a Safari 15-ben: így lehetsz benne érintett

www3.hu

Ezek voltak a legfontosabb és legolvasottabb cikkeink 2020-ban

www3.hu

A zene, ami összekapcsol minket – avagy a legjobb Muzix ajánlatok Karácsonyra!

www3.hu