Mobil

Apple Watch Series 8: új processzor, testhőmérséklet-figyelés, ütközésészlelés – és áremelés

Az Apple tegnap este bemutatta az Apple Watch Series 8-at, ami lényegében a szokásos évi ráncfelvarrást kapta. Noha a külső nem változott, a belső több újdonságokat tartogat számunka. Mindezek mellett, ahogyan írtunk is néhány hete, az Apple hazánkban az árfolyamváltozások miatt árat is emelt, így lényegében elmondható, hogy ez a legdrágább Apple Watch “ever”.

Az Apple Watch Series 8 új, 8. generációs, 64 bites, kétmagos processzorral lett felvértezve, ami 20%-os sebességnövekedést jelent. Mindezek mellett megkapta W3 vezeték nélküli és U1 chipet is. Ezen kívül került bele két új hőmérséklet érzékelő is, egy az aljába, ami a testünk hőmérsékletét érzékeli, egy pedig a kijelző mögé, amivel a kültéri hőmérsékletet érzékeli. Az új processzornak hála fejlettebb esésérzékelést és ütközésérzékelést is kapunk.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Apple Watch Pro: CAD render fájlon látható egy új, harmadik gomb

A legfrissebb pletykákban az Apple Watch Pro-ról most kiszivárgott egy CAD render fájl, amin látható egy harmadik gomb is!

Várhatóan komoly áremelésre számíthatunk az iPhone és Apple Watch modellek esetén

Szeptember 7-ével minden újabb iPhone és Apple Watch termék ára várhatóan nőni fog az előző évi modellekéhez képest.

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

Ez a frissítés csak a Series 3-as órákra jelent meg, és egy olyan hibát javít, ami váratlan újraindulásokat eredményezhetett egyes esetekben.

Testhőmérséklet érzékelő kapott helyet az Apple új szabadalmában

Egy, a napokban bemutatott szabadalom azt sugallja, hogy a közelgő Apple Watch Series 8 modellben testhőmérséklet mérés is debütálhat.

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

Kevesebb mint másfél hónap van hátra az Apple szeptemberi keynote eseményéig, ami szokás szerint az év legfontosabb rendezvénye Cupertinóban.

Ez a cikk Apple Watch Series 8: új processzor, testhőmérséklet-figyelés, ütközésészlelés – és áremelés itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Negatívan sült el az M4-es iPad Pro reklámja, az Apple bocsánatot is kért miatta

www3.hu

Az Apple kiküldte a meghívókat: “Peek performance” esemény március 8-án!

www3.hu

iOS Security Response 16.2 (b) – újabb biztonsági választ tesztelt az Apple

www3.hu