Mobil

Apple Watch Pro: CAD render fájlon látható egy új, harmadik gomb

Írtunk már korábban az Apple Watch Pro-ról, ami elképzelhető, hogy csak egy, maximum két évet élhet meg, mivel az Apple a szokásos sport és rozsdamentesacél órák mellett az “extra” órákat ilyen periódusban hozza forgalomba. Lásd az Apple Watch Edition órákat, a kerámiát, a sport modell esetén az egyes színeket és így tovább…

A kérdés persze az, hogy mivel lesz jobb a Pro a többinél, mennyire vásárolják majd az emberek és hogy ezek után a normál (sport és nem sport) és Edition modellek mellett akár egy állandó, harmadik típust is életben tarthat az Apple. Mivel “Pro” típusról van szó, ezért legkevésbé sem valószínű, hogy alumínium tokozást kapna, illetve a sport órák Ion-X üvegű kijelzője is híresen karcolódik, szemben a rozsdamentesacél és Edition változatokkal, hiszen azoknál az üveg zafírkristály bevonatot kap. Az Apple Watch Pro-ról most kiszivárgott egy CAD render fájl, amin látható egy harmadik gomb is! (tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Várhatóan komoly áremelésre számíthatunk az iPhone és Apple Watch modellek esetén

Szeptember 7-ével minden újabb iPhone és Apple Watch termék ára várhatóan nőni fog az előző évi modellekéhez képest.

9to5Mac: Ezt várhatjuk az ősszel érkező AirPods Pro utódtól

A 9to5Mac értesülései szerint idén ősszel az Apple valóban megörvendezteti a vásárlókat az AirPods Pro frissített verziójával.

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

Ez a frissítés csak a Series 3-as órákra jelent meg, és egy olyan hibát javít, ami váratlan újraindulásokat eredményezhetett egyes esetekben.

Testhőmérséklet érzékelő kapott helyet az Apple új szabadalmában

Egy, a napokban bemutatott szabadalom azt sugallja, hogy a közelgő Apple Watch Series 8 modellben testhőmérséklet mérés is debütálhat.

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

Kevesebb mint másfél hónap van hátra az Apple szeptemberi keynote eseményéig, ami szokás szerint az év legfontosabb rendezvénye Cupertinóban.

Ez a cikk Apple Watch Pro: CAD render fájlon látható egy új, harmadik gomb itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

MiLi iData Pro külső tárhely: ha már fogytán van a tárhelyed és nem bízol a felhőben!

www3.hu

Új méretekben érkezik az Apple Watch Series 7

www3.hu

Karácsonyi ajándék ötletek kütyü rajongóknak az iKiegészítőktől vol.2.

www3.hu