Mobil

ESR Digital Stylus – nem biztos, hogy mindenkinek szüksége van az Apple Pencilre

A stylus nem egy újkeletű dolog, hiszen már a PDA-korszakban is mindent egy ceruzával kellett megoldanunk a rezisztív kijelzőn, azonban a kapacitív kijelző technológia elterjedésével, amilyen a napjainkban használt okostelefonok és tabletek kijelzője, az érintő ceruzák használata eléggé kikopott a mindennapokból. Természetesen szinte az iPhone és iPad megjelenésével egy időben is lehetett már különböző ceruzákat kapni, amik lényegében semmit se tudtak, csak kisebb és pontosabb volt a “hegyük” az ujjunknál és maximum ergonomikus volt a kialakításuk.

2015-ben azonban az Apple valami olyat tudott letenni az asztalra az Apple Pencil személyében, amitől jogosan esett le az állunk, hiszen ez nem egy egyszerű stylus volt, hanem annál sokkal több. A tű pontos hegye képes a nyomást és dőlést is érzékelni, aminek köszönhetően a rajz- és jegyzetelő alkalmazásokban úgy tud vonalat húzni, mint egy valós, fizikai rajzeszköz, aminél nem mindegy, hogy milyen szögben és milyen erővel húzzuk. Az első generációt nyugodtan lehet szidni a töltési megoldása vagy épp a csúszós hengeres kialakítása miatt, de a tudása elvitathatatlan. De vajon szüksége van-e mindenkinek ekkora tudásra, számít-e a nyomásérzékenység és egyéb nyalánkságok, illetve tényleg csak ilyen áron lehet-e jó ceruzát kapni? Erre keressük most a választ az ESR legújabb, már dőlésérzékeny stylus-ával!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Ősszel várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch Explorer modellek, de robosztusabb tok már most is elérhető rájuk, több változatban is.

9to5Mac: Apple Pencil támogatás érkezhet a jövő MacBook modelljeiben egy szabadalom szerint

A frissített szabadalom egy olyan MacBook modellt mutat be, amelyben egy Apple Pencil foglalhatna helyet a funkcióbillentyűk sorában.

Kiváló ár/értékarányú “neon” LED-ek, LED fényfüzérek és HomeKit-képes okos konnektorok az iKiegészít…

Ebben a cikkben a Forever márka világításait fogjuk bemutatni, illetve a Meross márka HomeKit-képes okos konnektorait.

iKiegészítők.hu: Ledger Nano kriptopénztárcák

A hardveres kriptopénztárca nagyon is kézzelfogható előnyöket kínál. A téma kapcsán a Ledger Nano kriptopénztárcákról lesz szó.

Uniq Surge: az egyik legjobb asztali töltő a mindennapokban, ami képes a MacBookot is tölteni!

A Uniq Surge egy remek hálózati adapter, ami használható a mindennapokban, irodában, nappaliban, hálószobában: bárhol megállja a helyét!

Ez a cikk ESR Digital Stylus – nem biztos, hogy mindenkinek szüksége van az Apple Pencilre itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Linkek az Instagram Stories-ban 10 000 követő alatt – hamarosan valósággá válhat

www3.hu

Megjelent a watchOS 10.2 – pár újdonság, fejlesztések, hibajavítások

www3.hu

Így újítsd meg, vagy köss új AppleCare+ előfizetést! (2021)

www3.hu