Mobil

Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása

Kereken négy héttel a watchOS 8.7 megjelenése után az Apple kiadta a watchOS 8.7.1-et a Series 3-as órákra, ami egy váratlan újraindulást okozó hiba javítását tartalmazza.

Ez a frissítés kizárólag csak a Series 3-as órákra jelent meg, mert az általa orvosolt probléma is csak ezeken a modelleken van jelen.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iPadOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

Az iPadOS 15.6.1 két sebezhetőséget javít, amelyeket az Apple információi szerint épp aktívan ki is használhatnak. Érdemes frissíteni!

Megjelent az iOS 15.6.1 – két sebezhetőség javítása

Az iOS 15.6.1 két sebezhetőséget javít, amelyeket az Apple információi szerint épp aktívan ki is használhatnak. Érdemes frissíteni!

Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel

Legújabb Power On hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg újságírója újabb izgalmas információkat osztott meg az Apple okosórájáról.

250+ nyári Apple Watch szíj raktárról, akár másnapi szállítással!

A SmartDiszkontnál most több mint 250 szíj közül választhatunk, és a legtöbb másnapi szállítással el is jut hozzánk – érdemes körülnézni!

Megjelent a tvOS 15.6 és a HomePod Software 15.6 – teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejl…

Siri-beszédhangfelismerés mandarin, kantoni és japán nyelven a HomePodon, illetve teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatos fejlesztések.

Ez a cikk Megjelent a watchOS 8.7.1 a Series 3-as órákra – egy újraindulási hiba javítása itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Okos arctisztítás avagy az ageLOC LumiSpa Beauty eszköz!

www3.hu

Több részvényes beperelte az Apple-t, mert szerintük Tim Cook füllentett 2018-ban

www3.hu

2024-ben további új Emoji karakterek érkezhetnek

www3.hu