Mobil

iOS 16 beta 6: már kikapcsolható a százalékos kijelzés az alacsony töltöttségű módban

Az Apple múlt héten adta ki az iOS 16 ötödik béta verzióját, amely egy kis meglepetést is hozott: a Face ID-s modellek egy részén ismét elérhetővé vált az akkumulátor töltöttségének százalékos megjelenítése. A cég valószínűleg azért vette ki ezt kijelzést a rendszerből a Face ID-s iPhone-okon, mert a fentről belógó érzékelő-sziget csökkentette a megjelenítésre alkalmas területet, de közben a Vezérlőközpontot lehúzva bármikor megnézhettük a pontos százalék értéket.

A jelek szerint az Apple meghallgatta sokak kérését és újra elérhetővé tette a százalékos kijelzést a Vezérlőközpont megnyitása nélkül is: most már az akkumulátor ikonon belül jelenik meg a töltöttség százalékos értéke, nem pedig mellette. Ezzel elegendő hely jut a jobb felső sarokban a Wi-Fi és mobilhálózat állapotának megjelenítésére is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Elérhető a hatodik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9 és a tvOS 16 hatodik fejlesztői bétáit. A macOS Ventura új buildje késik.

Elérhető az ötödik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura ötödik fejlesztői bétáit.

9to5Mac: Így nézhetnek majd ki az iPhone 14 Pro széria “Always-On Display” módra optimalizált háttér…

A 9to5Mac számos utalást talált az iOS 16 bétájában a mindig bekapcsolt kijelző támogatására, ami alátámasztja a neten keringő pletykákat.

Elérhető a negyedik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 és macOS Ventura béta

Az Apple elérhetővé tette az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, és a macOS Ventura negyedik fejlesztői bétáit.

Elérhető az iOS 16, az iPadOS 16, a watchOS 9, a tvOS 16, a HomePod Software 16 és a macOS Ventura n…

A cég ma közzétette tette az iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, HomePod Software 16 és macOS Ventura első, nyilvános béta verzióit.

Ez a cikk iOS 16 beta 6: már kikapcsolható a százalékos kijelzés az alacsony töltöttségű módban itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elektromos biciklivel a városban – i:SY Kompakt hosszútávú teszt

www3.hu

Megjelent az iPadOS 14.5 – AirTag támogatás, fejlesztések, hibajavítások

www3.hu

Elérhető az újabb iOS 16.1, tvOS 16.1, iPadOS 16 és macOS Ventura béta

www3.hu