Mobil

MATE: elektromos kerékpár cégek számára adómentesen

Valljuk be, az infláció, az energia- és persze az üzemanyagszektor is egyre drágább manapság, és ez nem is fog idén vagy esetleg jövőre megváltozni. Ezért egyre több magánszemély, de már cég is elindult afelé, hogy kivonják az autókat a forgalomból. Bringákat, rollereket adnak az alkalmazottaik számára, hogy azzal gyorsabban és könnyebben közlekedhessenek rövid távon.

2022-ben a cégek számára adómentes az elektromos kerékpár juttatás a dolgozók részére, akár magáncélból is! Tehát extra juttatásként, munkába járáshoz, ingázáshoz, lóti-futi munkához, kikapcsolódásra, ideális ajándék a csapatnak, és nem mellesleg csökkenthetjük az autózásból vagy tömegközlekedésből fakadó stresszt is a munkavállaló számára. Ezt sok helyen tapasztaltam már, és minden ismerősöm, aki bringázik vagy rollerezik, pont a stressz elkerülése miatt teszi azt, hogy végre 10-20 percre kiszakad a világból és csak élvezi a suhanást. Ezzel el is érkezünk az elektromos MATE City-hez, ami talán a városi bringázás csúcsa!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Muzix: UiiSii i8 – a nyár legjobb ár/érték arányával rendelkező, Hi-Res fülhallgatója

Az UiiSii i8 egy vezetékes, Lightning-csatlakozós, Hi-Res fülhallgató DAC-kal, mikrofonnal, amivel veszteségmentes zenéket is hallgathatunk.

Ha nem tudsz őszig várni az Apple Watch Series 8-ra, tedd strapabíróbbá az órádat már most

Ősszel várhatóan megérkeznek a strapabíró Apple Watch Explorer modellek, de robosztusabb tok már most is elérhető rájuk, több változatban is.

RECnGO app: élő videózás több platformra is – YouTube, Facebook, és egyedi megoldások

A RECnGO-val az egyes készülékeinkből tudunk rövid idő alatt teljes stábot létrehozni több kameraállással, és egyedi, szöveges megoldásokkal.

Középpontban az egészségünk – avagy ilyen számlapot használok az Apple Watch-omon

Ebben a cikkben olyan, egészséggel kapcsolatos alkalmazásokat mutatunk be, amik rendelkeznek Apple Watch komplikációkkal is!

Meross okos LED-szalagok – dobd fel az otthonod hangulatát színes fényekkel

Szeretnéd kicsit feldobni a lakásod hangulatát LED-szalagokkal? Akkor ne is keress tovább, itt vannak a Meross szalagjai.

Ez a cikk MATE: elektromos kerékpár cégek számára adómentesen itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Újabb RC érkezett a macOS 13.4-ből

www3.hu

Elérhető az iOS 14.5, iPadOS 14.5, watchOS 7.4, tvOS 14.5 és macOS Big Sur 11.3 kiadásra szánt, RC verziója

www3.hu

A Qualcomm vezérigazgatója szerint le tudják győzni az Apple M1 chipet

www3.hu