Mobil

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

Kevesebb mint másfél hónap van hátra az Apple hagyományos, szeptemberi keynote eseményéig, ami szokás szerint az év legfontosabb rendezvénye Cupertinóban. Bár több termék is bemutatásra kerülhet, kettőt várnak a legjobban az emberek: az iPhone 14 és az Apple Watch Series 8 modelleket.

A fent említett két terméken kívül sokak szerint az Apple bemutatja az AirPods Pro 2 fülhallgatót, mely a 2019-es évben megjelent AirPods Pro modellt fogja váltani, de benne van a pakliban az Apple kevert valóságú headsetjének debütálása is, mellyel a tech óriás majd elkápráztat bennünket, felhasználókat.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

9to5Mac: Így nézhetnek majd ki az iPhone 14 Pro széria “Always-On Display” módra optimalizált háttér…

A 9to5Mac számos utalást talált az iOS 16 bétájában a mindig bekapcsolt kijelző támogatására, ami alátámasztja a neten keringő pletykákat.

Mark Gurman: az iPadOS 16 csak októberben várható, részben a Stage Manager miatt

Az Apple szóvivői nem kommentálták a hírt, illetve egyben Gurman is leírta azt, hogy szeptemberig még bármi változhat, így ez nem jelent sokat.

Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel

Legújabb Power On hírlevelében Mark Gurman, a Bloomberg újságírója újabb izgalmas információkat osztott meg az Apple okosórájáról.

Bloomberg: idén érkezik a robusztus Apple Watch modell erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel…

A Bloomberg napokban közzétett friss jelentése további részleteket tár fel arról, hogy mire számíthatunk az új, robusztus Apple Watch esetében.

Milyen chipekre számíthatunk az ősszel érkező iPhone 14 modellekben?

A kiszivárgott információk továbbra is azt vetítik előre, hogy az alap iPhone 14-be kerülő chip eltér majd az iPhone 14 Pro modellekétől.

Ez a cikk Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2 itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple bemutatta a 2021-es MacBook Pro modelleket M1 Pro és M1 Max processzorokkal

www3.hu

Elérhető a hatodik iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 és tvOS 16 béta

www3.hu

Ezek várhatóak az Apple szeptemberi eseményén: iPhone 14, Apple Watch Series 8, AirPods Pro 2

www3.hu