Mobil

Újraéled hazánkban az AUDIOENGINE márka – ne keresd tovább a tökéletes asztali sztereó hangfaladat!

Az AUDIOENGINE-nel nem először találkozom, már évekkel ezelőtt teszteltem itt a Szifon.com-on. A saját erősítővel felszerelt sztereó hangfalszett brutálisan jól szól. Őszintén, nem nagyon lehet szebb szavakkal illetni, egyszerűen tudtam előre, hogy ha lerakom az asztalomra, nem akarom onnan visszaadni. Így is lett. 🤷🏻‍♂️

AUDIOENGINE A2 COVER

Az AUDIOENGINE lényegében a prémium kategória, ők arra lettek hivatottak, hogy első körben egy sztereó párt tegyenek le az asztalra, majd persze fejlődött a cég, de számomra mindig az asztali prémium zenehallgatás jut eszembe róluk. Ha egyszer meghalljuk a hangját, tudjuk, hogy kell egy ilyen a dolgozószobánkba! 😅 Első körben a belépő kategóriát mutatom be, az AUDIOENGINE A2+ BT-t, ami azt jelenti, hogy akár vezeték nélkül is hallgathatunk zenét, de számos bemenettel rendelkezik, például jack, vagy RCA. Vágjunk is bele!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Kezünkben a TOPPING MX5 asztali DAC és erősítő – Lossless zene iPhone-ról, iPadről és Apple TV-ről!…

Amennyiben a nappaliban szeretnénk Apple Music Lossless-t hallgatni, a TOPPING MX5 DAC egy ideális mindenes lehet számunkra.

Ez a cikk Újraéled hazánkban az AUDIOENGINE márka – ne keresd tovább a tökéletes asztali sztereó hangfaladat! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az iOS-ről kezdőknek: az iPhone állapotjelző ikonjai és szimbólumai

www3.hu

Gurman: az Apple Watch Pro új külsővel és nagyobb kijelzővel érkezhet ősszel

www3.hu

Watchmyband Black Friday hétvége: akár 50% kedvezmény az Apple Watch szíjakra és egy Szifon meglepetés!

www3.hu