Mobil

9to5Mac: Apple Pencil támogatás érkezhet a jövő MacBook modelljeiben egy szabadalom szerint

Az Apple a napokban egy szabadalma frissítését adta be egy Apple Pencil eszközre vonatkozóan, amelyet a MacBook billentyűzete fölé helyezve képzeltek el. Maga a szabadalom tehát nem újkeletű, de apróbb változtatások azért történtek benne a korábbi beadása óta.

A Patently Apple szerint a ceruza egérként is működhetne, ha a számítógépben lévő tartójában fekszik. Az említett tartóba egy csúcskategóriás világítási rendszer is be lenne építve, ahol az Apple Pencil váltaná ki a funkció billentyűsort: a funkciógombok a ceruzára vetítve jelennének meg. A szabadalom egy olyan MacBook gépet mutat be, amelyen ez a beviteli eszköz (Apple Pencil vagy hasonló eszköz) érzékelője közvetlenül a billentyűzet felett van.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Új szabadalom írja le, hogyan lehetne macOS iPaden

A kockák vágya egy olyan iPad, ami csettintésre MacBookká tudna alakulni. Most úgy tűnik, az Apple pont erről védetett le egy szabadalmat.

Billentyűzetbe épített számítógép gondolatával játszik az Apple

Mi lenne, ha az otthon és iroda közti ingázáskor elég lenne magaddal vinni a billentyűzeted? Ezt tenné lehetővé az Apple új szabadalma.

Patently Apple: fülfelismeréses AirPods-os szabadalom

Az iPhone 5s felismerte az ujjlenyomatod, az iPhone X pedig az arcod. A jövő AirPods-a pedig lehet, hogy a füledre vet majd egy pillantást.

Az Apple két új, drónokkal kapcsolatos szabadalmi kérelme látott napvilágot

A cég eredetileg mindkét, drónra vonatkozó szabadalmi kérelmét Szingapúrban nyújtotta be, talán hogy ezzel is titokban tartsa a projektet.

Két képernyős MacBook szabadalmat nyert az Apple

A billentyűzetet és a trackpadet egy óriási érintőkijelzőre cserélné az Apple a jövő MacBookjában egy szabadalom szerint.

Ez a cikk 9to5Mac: Apple Pencil támogatás érkezhet a jövő MacBook modelljeiben egy szabadalom szerint itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iOS 16.4.1 – elsősorban két zero day sebezhetőség javítása

www3.hu

Fejfájás, rossz közérzet? Miért fontos a levegőcsere az otthonunkban és hogyan mérjük mi?

www3.hu

2023 Q4: újabb kimagasló negyedévet zárt az Apple

www3.hu