Mobil

Egy videón valamivel közelebbről is látható az Apple Daisy nevű robotja, működés közben

Az Apple még 2018-ban mutatta be Daisy névre hallgató robotját, melynek kiemelt szerepe van a cupertinói cég által roppant fontosnak tartott környezetvédelemben. Ez a robot az iPhone készülékeket szereli szét az alkotóelemek újrahasznosítása céljából. Sara Dietschy YouTubernek köszönhetően most végre mi is közelebbről szemügyre vehetjük Daisy munkafázisait.

Dietschy meghívást kapott, hogy látogassa meg az Apple egyik texasi létesítményét, ahol a vállalat újrahasznosítja a készülékeket. A Daisy robotot kifejezetten iPhone készülékek szétszedésére fejlesztették ki, amely óránként akár 200 iPhone szétszedésére is alkalmas. Egyetlen Daisy robot így évente akár 1,2 millió iPhone-t képes újrahasznosítani.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Videók: befutottak az első tesztek és vélemények a Mac Studio és a Studio Display kapcsán

Sok szempontból nincs egyetértés a vélemények közt, de annyi látszik, hogy az Apple nagy dolgot tett le az asztalra a Mac Studio-val.

Videókon az iOS 15.4 újdonságai

Az iOS 15.4 rengeteg izgalmas változtatást hozott magával, melyekről már a béta alatt beszámoltunk, de most videón is megnézheted őket.

Mac mini zsugorítás Snazzy Labs módra

A Snazzy Labs új videójában egy M1 chipes Mac mini gépet ültetnek át az eredetinél 78%-kal kisebb házba, MagSafe 2 csatlakozót is adva neki.

iPhone 13 Pro Max: üzemidőben még mindig a csúcson

Bár az iPhone 13 Pro Max akku kapacitása szám szerint a legkevesebb volt a mezőnyben, mégsem talált legyőzőre.

TF1: élet az Apple Parkban a világjárvány idején

Egy francia tévéstáb exkluzív felvételeket készíthetett az Apple Parkban, hogy megmutathassák, milyen is ott az élet a világjárvány idején.

Ez a cikk Egy videón valamivel közelebbről is látható az Apple Daisy nevű robotja, működés közben itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 15.4.1 – várhatóan hibajavítások

www3.hu

Megjelent az iOS 16.1.2 – optimalizált ütközésészlelés és egyéb fejlesztések

www3.hu

Ciki figyelmeztetést hozott az iOS 14.6 az Apple Watch Series 3 tulajdonosoknak

www3.hu