Mobil

Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója?

Az Apple még be sem jelentette az iOS 16-ot, amire majd nyáron, a WWDC-n kerül sor, mégis már többször is előkerült a kérdés, hogy mikor jelenhet meg hivatalosan. Ez általában azért kérdés, mert az Apple pontos megjelenési dátumot szokás szerint nem közöl, hanem csak annyit, hogy ősszel, és így ez várhatóan ebben az évben sem lesz másképp.

Ráadásul az iOS 15 megjelenése után szinte azonnal felbukkantak olyan oldalak is, amelyek már az iOS 16 bétáját kínálnák, de természetesen felesleges ezeknek bedőlni, mert június 6. előtt nem fogunk tudni hozzájutni az iOS 16 bétájához, a végleges változat pedig ugye majd csak ősszel érkezik meg mindenki számára. Mivel az ősz elég tág fogalom, így idén is megnéztük az elmúlt éveket, amik alapján hozzávetőlegesen megtippelhető az iOS 16 megjelenési ideje is.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

WWDC22 június 6-tól, továbbra is online: iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16, macOS 13

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az iOS 16-tól, az iPadOS 16-tól, a watchOS 9-től, a tvOS 16-tól, és a macOS 13-tól.

Gyakori kérdések: winmail.dat fájlok megnyitása Apple-ös környezetben

A Windows-os környezetből érkező emailek esetén sokszor előfordul, hogy a levél vagy csatolmányai helyett csak egy winmail.dat fájlt kapunk.

Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha problémánk van a mobil internettel?

Mit tehetünk akkor, ha nem működik a mobil internet, nem töltenek be oldalak, vagy semmi, noha mind a térerő, mind az előfizetés megfelelő?

Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk iOS 15-ről iOS 14-re?

Többekben felmerült, hogy hogyan tudnának visszatérni az iOS 14-re, ezért ebben a cikkünkben az ehhez szükséges lépéseket szedtük össze.

Gyakori kérdések: az iOS 15 és az Élő szöveg

Az Élő Szöveg opciót az iPhone XS és újabb készülékek támogatják, bekapcsolni a Beállítások, Általános, Nyelv és régió opció alatt tudjuk.

Ez a cikk Gyakori kérdések: mikor jelenik meg az iOS 16 hivatalos verziója? itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a watchOS 7.3.2 – fontos biztonsági módosítások

www3.hu

Apple Music: különleges esemény a WWDC startja után

www3.hu

Megjelent az iOS 15.7.5, iPadOS 15.7.5, macOS Big Sur 11.7.6, macOS Monterey 12.6.5

www3.hu