Mobil

Sarkára ejtettem a laptopomat és ingyenesen cserélte a kijelzőt az Apple – AppleCare+

Általában saját tapasztalat alapján szoktunk véleménycikkeket írni. Ilyenek szoktak lenni az okos otthonunkkal kapcsolatos írásaink, de számos olyan, Apple szolgáltatást is teszteltünk már, amit aztán szintén véleményeztünk. Ritkán írunk úgy, hogy az nem alapul saját tesztelésen, tehát hogy nem próbálunk ki egy adott szolgáltatást.

Laptop AppleCare+ COVER

Nem először van szó itt az oldalon az AppleCare+-ról. Ez lényegében az Apple saját biztosítása, aminél a saját magunk által okozott kárt is javítja, vagy esetleg egyben cseréli a készüléket az Apple. Ez lehet egy leejtés, betört kijelző, lehet akkumulátor probléma, beázás, lényegében bármilyen, véletlenül okozott kár. Mikor megvettem az M1-es MacBook Pro-t, az első dolgom volt, hogy vegyek rá AppleCare+-t, mert ez nem egy olcsó gép, ha bármilyen problémába belefutok, ami nem garanciális, kemény költségekbe verem magam. Két hete szerencsétlenül a sarkára ejtettem a laptopomat a konyha kövén, ami végzetes hibának bizonyult a kijelző számára.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Hogyan mentsük le az iCloud-fotókból az összes, 2021-es fotónkat és videónkat?

Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan mentsd le az iCloudban lévő fotóidat és videóidat, hogy utána tiszta lappal indíthasd az új évet.

Így újítsd meg, vagy köss új AppleCare+ előfizetést! (2021)

Sokan kapnak karácsonyra Apple készüléket, aminek a legjobb biztosítása egy AppleCare+: ez 2 év után havi előfizetésként meghosszabbítható!

HomeKit támogatást kapott a 2. generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor

A legutóbbi firmware-frissítéssel HomeKit-képessé vált a második generációs Twinkly okos karácsonyfa égősor – a régire meg ott a Homebridge.

Breaking – Szereld Magad programot indít 2022 elején az Apple!

Az Apple ma bejelentette, hogy jövő évtől szereld magad programot indít, aminek köszönhetően bárki hozzájuthat eredeti Apple alkatrészekhez!

AdGuard: az egyik legjobb reklámblokkoló macOS-re és Windows-ra

Az AdGuard segítségével a reklámblokkoló blokkolókat is kikerülhetjük és megszűnnek a teljesen érdektelen vagy politikai YouTube reklámok is.

Ez a cikk Sarkára ejtettem a laptopomat és ingyenesen cserélte a kijelzőt az Apple – AppleCare+ itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Az Apple megkérdőjelezhető tervezési döntései a közelmúltban

www3.hu

Tipp: egyedi nevek és ikonok használata az egyes appokhoz iOS-en és iPadOS-en

www3.hu

Tényleg 50%-kal gyorsabb az M1-es iPad Pro

www3.hu