Mobil

A réz hőelvezető modul adja az M1 Ultra processzoros Mac Studio gép súlytöbbletét

A kedd esti bejelentés után az Apple hivatalos oldalán is közzétette Mac Studio gépeinek részletes adatait. A specifikációkat böngészve többen is észrevették, hogy az M1 Ultra chippel szerelt Mac Studio csaknem 1 kilogrammal többet nyom a mérlegen M1 Max chipes testvérénél.


Az M1 Max verziónál 2,7-et, az M1 Ultra esetében 3,6 kilogrammot mutat a mérleg kijelzője. Bár az új, M1 Ultra chip tulajdonképpen két, összeillesztett M1 Max processzor, a súlytöbbletnek mégsem a dupla lapka pár grammja az oka, és nem is a tápegység, amit többen is felvetettek. A különbség a hőelvezető rendszernél használt anyagokból adódik, áll az Apple által a The Verge magazinnak küldött emailben.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Geekbench eredményeken a kedd esti újdonságok: az M1 Ultra és az iPhone SE 3

Az iPhone SE 3 teljesítményében az iPhone 13 minihez hasonló, de az új Mac Studio-ban található M1 Ultra eredményei meg fognak lepni!

Itt a Mac Studio és az új Apple Studio Display

Az Apple megmutatta az új Mac Studio-val és a Studio Display-jel, hogy mit szánnak a profiknak addig, amíg elkészülnek az új Mac Pro-val.

Ez a cikk A réz hőelvezető modul adja az M1 Ultra processzoros Mac Studio gép súlytöbbletét itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

A múlt évi megjelenési árakhoz képest hatalmasat csökkent az idei iPhone modellek ára

www3.hu

Új designnal érhető el az iCloud.com béta verziója

www3.hu

WWDC21: Az Apple bemutatta a watchOS 8-at – megújult Fotók és portrés számlap, Fókusz, Tudatosság és egyebek

www3.hu