Mobil

Kezünkben a TOPPING MX5 asztali DAC és erősítő – Lossless zene iPhone-ról, iPadről és Apple TV-ről!

Előző cikkünkben a Mac-ről való vesztésmentes zenehallgatásról ejtettünk szót, most pedig közkívánatra elutazunk az asztali zenelejátszás felé. Egy jó Hi-Fi minden nappaliban kell legyen. Persze sokszor elég egy HomePod is, vagy más kisebb, kompaktabb hangszóró, de valljuk be, egy rendes sztereó hangfallal nehezen veszi fel a versenyt bármilyen kompakt termék. Hat éve, még 2016-ban vásároltam meg a máig is használt kis Polk rendszeremet (ebből látszik, hogy ezt nem 2-3 évre vesszük ezeket), akkoriban írtam is róla egy cikket.

Az elmúlt években időről időre fejlesztettem, cseréltem hangfal kábelt, erősítőt, lényegében szép lassan haladtam a korral, de maga a hangszóró számomra tökéletesen megfelel. Mivel hozzászólásban kértétek, hogy legyen asztali DAC + erősítő teszt is, így gondoltam, kérek egy aktuális hardvert a Muzixtól, egy ilyen “all-in-one” terméket, amivel akár Ti is elindulhattok vagy fejlődhettek a veszteségmentes zene irányában. Nézzük is meg a TOPPING MX5 asztali DAC és sztereó erősítőt!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Amazfit Smart mérleg – az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos mérleg!

Az elegáns megjelenésű, nagy kijelzővel rendelkező okos mérleg 16 test-egészségügyi adat mérésére alkalmas, és alkalmazással is párosítható.

Alphajack MFi-s Lightning-kábel, és 9H-s kijelzővédő üvegfólia – ha a minőséget keresed!

A kábelnél rendkívül erős, sodort, nylon harisnyázott kialakítást kapott a vezeték, és persze “Szifonkék” kivitelt. A H9 erősségű üvegfóliánál pedig felhelyezést segítő keretet is kapunk!

Green Events – avagy mentsük meg együtt környezetünket! Nyerj egy elektromos rollert!

A Green Events egy globális alkalmazás, amit nem csak országszerte, hanem világszerte is lehet használni. Mi hozhatunk létre eseményeket benne és arra lényegében bárki jelentkezhet.

Aerial 3 – Apple TV képernyőkímélők Mac-re

Tetszenek az Apple TV képernyőkímélői? Szeretnéd Mac-en is látni őket? Akkor neked találták ki az Aerial képernyőkímélőt.

A MacRumors szerint ezek a legjobb Apple kiegészítők a CES 2022 kiállításon

Bár a nyakunkon lévő világjárvány rányomta a bélyegét a CES 2022-re is, a technika szerelmesei mégsem maradtak látnivaló nélkül.

Ez a cikk Kezünkben a TOPPING MX5 asztali DAC és erősítő – Lossless zene iPhone-ról, iPadről és Apple TV-ről! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Kipróbáltuk a Vision Pro-t, és neked is lehetőséget adunk rá – teszt és vélemény

www3.hu

Elérhető a harmadik iOS 17.4, iPadOS 17.4, watchOS 10.4, tvOS 17.4 és macOS Sonoma 14.4 béta

www3.hu

Utazáskor így oszthatod meg a legkönnyebben a fotóidat az iPhone segítségével!

www3.hu