Mobil

Amazfit Smart mérleg – az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos mérleg!

Elég hosszú ideje használom már az Amazfit GTS 2e óráját, és próbálom optimális értéken tartani a PAI pontszámomat is egyre több mozgással. Figyelem az alvásom minőségét, de úgy éreztem, hogy hiányzik még egy kis motiváció ahhoz, hogy elérjem a kitűzött erőnléti szintet. Így találtam rá az Amazfit Smart mérlegére.

A termék dobozát kinyitva rögtön szembetűnt az exkluzív, színátmenetes Aurora dizájn, amelybe ötletesen beleolvadnak az ITO elektródák a nagyobb mérési pontosság érdekében. Az eszköz extra funkciókkal is rendelkezik, mint például az álló pulzusmérés, illetve a baba mérlegelés. Utóbbihoz nem kell mást tennünk, mint babánkkal a karunkban ráállni a mérlegre, és az app ki is számolja a baba súlyát. 🥰

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Aerial 3 – Apple TV képernyőkímélők Mac-re

Tetszenek az Apple TV képernyőkímélői? Szeretnéd Mac-en is látni őket? Akkor neked találták ki az Aerial képernyőkímélőt.

Dyson Airwrap: csúcskategóriás hajszárítás és formázás egy lépésben

Az Airwrap egyszerre szárít, göndörít, hullámosít és egyenesít, természetesen extrém hőhatás nélkül. Kipróbáltuk.

Kipróbáltuk a Meross központi egység nélküli, HomeKit-kompatibilis okoskapcsolóit és -konnektorát…

Szeretnéd okosabbá tenni az otthonod néhány eszközét? Belevágnál az okosotthon bizniszbe? Akkor nézd meg, mit tudnak a Meross termékei!

Az év karácsonyi ajándéka újra elérhető raktárról: Comply™ az AirPods Pro-hoz!

A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték az AirPods Pro-hoz, amivel sokkal kényelmesebb viseletet kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is.

Xiaomi Mi Portable Air Pump – a tökéletes, hordozható, elektromos kompresszoros pumpa

Nincs kedved kézi pumpával vesződni? Szükséged van egy kicsi és hordozható kompresszorra? Akkor neked találták ki a Xiaomi pumpáját.

Ez a cikk Amazfit Smart mérleg – az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező okos mérleg! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a harmadik iOS 15.6, iPadOS 15.6, watchOS 8.7, tvOS 15.6 és macOS Monterey 12.5 béta

www3.hu

Milyen iKiegészítőkkel indul nyaralni a Szifon.com csapata?

www3.hu

9to5Mac: újabb hírek a várhatóan idén érkező Apple Watch-okról

www3.hu