Mobil

A Lokátor és az offline keresés segítségével lett meg egy, Budapesten ellopott iPhone

Valamelyik nap a párom mesélte, hogy a munkatársa bravúros módon találta meg az elveszett / ellopott telefonját. Rögtön meg is kértem, hogy mesélje már el ezt a sztorit, mert tanulságos lehet nektek, olvasóknak is.

Az iOS-en 2019-ben vált elérhetővé az úgynevezett offline keresés funkció. Ezt egyébként teszteltük is Londonban anno ebben a cikkben, de röviden összegezve: akkor is megtalálható az iPhone, ha nincs benne SIM-kártya. Ez időközben fejlődött, akkoriban még nem működött kikapcsolt állapotban ez a funkció, azonban mára már, ahogyan a fenti képen is látjuk, kikapcsolt állapotban is megtudhatjuk az elveszett iPhone-unk helyszínét. Végül, ha kicsit bulvárosan szeretném kifejezni magam, akkor ez okozta vesztét a GSM bolt tulajdonosnak, aki megvásárolta a lopott készüléket!

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 15.1.1 – megszakadó hívások javítása az iPhone 12 és iPhone 13 Pro modelleken…

Az iOS 15.1.1 csak az iPhone 12 és iPhone 13 modellekre jelent meg, és a megszakadó hívásokat hivatott orvosolni ezek esetén.

Lokátor és beszélgetések kiemelése funkciókkal frissült az AirPods Pro és AirPods Max

Az AirPods Pro és az AirPods Max firmware frissítést kapott, ami jobb Lokátor támogatást és a beszélgetések kiemelését hozta.

iOS 15: az Apple Watch már értesít, ha ott hagyod valahol az iPhone-odat!

Értesítést kaphatsz, ha ott hagytad valahol az iPhone-odat, de értelemszerűen csak abban az esetben, ha rajtad van az Apple Watch!

Javítási program az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójához

Az Apple megállapította, hogy az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek kis része esetén a beszédhangszóróval kapcsolatos hibák jelentkezhetnek.

MagSafe akkumulátor: a Smart Battery Case utódja az iPhone 12 modellekhez

Az Apple egészen mostanáig várt azzal, hogy MagSafe-es külső akkumulátort dobjon piacra az azt támogató iPhone 12 modellekhez.

Ez a cikk A Lokátor és az offline keresés segítségével lett meg egy, Budapesten ellopott iPhone itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

E-TWOW Back To School: használt rollerek kedvezménnyel!

www3.hu

Lopott eszköz védelem és egyéb újdonságok az iOS 17.3 első bétájában

www3.hu

Bloomberg: ősszel érkezhet az USB-C-s AirPods Pro töltőtok

www3.hu