Mobil

Bloomberg: az év első felében kétszer is érkeznek új Mac-ek és nem lesz olcsó, 27 colos iMac

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman hírlevele, a „Power On” legújabb kiadásában arról írt, hogy mikor fog az Apple új Mac-eket kiadni.

Az első bemutatóra, ha minden igaz, már nem kell sokat várni, ugyanis az a következő hónapban érkezik, de a combosabb masinák sincsenek túl messze, azokra májusban vagy júniusban számíthatunk. Ráadásul ha ez nem lenne elég, azt is felfedte, hogy az Apple nem tervez olcsó, 27 colos iMac-et.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Mark Gurman szerint egyelőre nem lehetséges a Face ID-s MacBook

Mi az: az M1-es iMac-be majdnem belekerült, de jelenleg esélytelen, hogy egy MacBookban is legyen? Sajnos a Face ID érzékelők!

Mark Gurman szerint március 8-án érkezhet az iPhone SE 3 és az iPad Air 5

Mark Gurman szerint kevesebb mint egy hónap múlva bemutatásra kerül az iPhone SE 3 és az új iPad Air 5G-vel és A15 chippel.

9to5Mac: az AirTag által használt ultra szélessávot is támogathatják majd az újabb Mac-ek

A macOS Monterey 12.3 bétájában egyes rendszerfájlok arra utalnak, hogy az újabb Mac-ek esetén megjelenhet az ultra szélessávú technológia.

Gurman: évekkel ezelőtt készült már egy akkumulátoros HomePod prototípus

Mark Gurman a legújabb hírlevelében arról írt, hogy az Apple évekkel ezelőtt már készített egy akkumulátoros hangszórót.

Hamarosan megérkezhet az iPhone SE 3 és az új iPad Air

2-3 hónapon belül befuthat az iPhone SE 3 és egy kis szerencsével akár az iPad Air új variánsa is. Felfedtük a modellszámokat és újításokat!

Ez a cikk Bloomberg: az év első felében kétszer is érkeznek új Mac-ek és nem lesz olcsó, 27 colos iMac itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent az iPadOS 14.7.1 – fontos biztonsági frissítések

www3.hu

Megjelent a watchOS 10.1 – dupla koppintás, NameDrop, fejlesztések, hibajavítások

www3.hu

Az Apple letilthatja a Rosetta 2-t bizonyos régiókban

www3.hu