Mobil

Hi-Fi avagy Lossless minőség iPhone-on, iPaden, és Mac-en a Muzix támogatásával!

Nem először írok itt az oldalon a veszteségmentes zenehallgatásról avagy a Losslessről. Manapság már egyre több Apple felhasználó találkozik ezekkel a szavakkal, hála az Apple-nek, valamint az Apple Music szolgáltatásának.

A Lossless, azaz veszteségmentes zene tulajdonképpen az, amit az előadó meg akar nekünk mutatni. Az, hogy meghallgatunk egy zenét a Spotify-on, egy átlagos fülessel, legyen az akár az Apple fülhallgatója, nem nagyon hallunk különbséget és nem is igazán azt halljuk, amit az előadó szeretne hallatni velünk. Ha tényleg tetszik egy eladó, egy album, egy zeneszám, akkor azt maximum minőségben szeretnék meghallgatni, ahogy azt az előadó megalkotta. Ebben segítenek nekünk a DAC-ok, és különböző minőségű fülhallgatók. Már minimális beruházással is tudunk Hi-Fi minőséget kapni, és ez a cikk most erről fog szólni.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Muzix: mik azok a fülmonitorok és miért is érdekes ez az Apple Music Lossless szemszögéből?

A Muzix csapattal az elmúlt időszakban egyfajta cikksorozatot indítottunk, aminek legújabb részében a fülmonitorokról fogunk szót ejteni.

Mindent az Apple Music Lossless-ről a Muzix támogatásával!

Érd el a maximum hangzást az Apple Music Lossless-szel! A Muzix segítségével összeszedtük a legjobb fülhallgatókat hozzá.

SoundMagic A30i Lightning-csatlakozós DAC és erősítő: új életre kel a vezetékes fej- és fülhallgatód…

A SoundMAGIC márka, ahogy az elmúlt években, most is jól teljesített. A Lightning csatlakozós DAC+erősítő kiváló termék lett! Ajánlott vétel!

Fejünkön az Ultrasone Pro 480i kiváló ár/értékarányú fejhallgatója – vélemény

A Pro 480i egyértelműen megmutatja a teret a zenében, szerintem némileg basszus-központúan, de ez csak a saját véleményem.

Teszteltük az Ultrasone Pro 580i fejhallgatóját és az iBasso Audio DC03 USB-C-s DAC-ját

Az Ultrasone Pro 580i és iBasso Audio DC03 páros valójában az egyik legjobb otthoni, kifejezetten a zenehallgatásra szánt termékcsomag.

Ez a cikk Hi-Fi avagy Lossless minőség iPhone-on, iPaden, és Mac-en a Muzix támogatásával! itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a második iOS 17.1, iPadOS 17.1, watchOS 10.1, tvOS 17.1 és macOS Sonoma 14.1 béta

www3.hu

macOS Big Sur 11.3 tipp: így szerezheted meg a „Hello” képernyővédőt

www3.hu

Elérhető az iOS 17, az iPadOS 17, a watchOS 10, a tvOS 17, a HomePod Software 17 és a macOS Sonoma nyilvános béta verziója

www3.hu