Mobil

Mel Magazine: az iBeer nevű virtuális sör app sokáig vezette az App Store toplistát, majd jött a józanodás

Az Apple majdnem kereken 15 éve adta ki az első iPhone-t, amely forradalmasította a mobilkommunikációt. A készülék sikerét tovább erősítette a 2008 nyarán elstartolt App Store, melyből a felhasználók a számunkra legmegfelelőbb alkalmazásokat telepíthették eszközükre. Ez a digitális piactér rengeteg lehetőséget nyitott meg a szoftverfejlesztők és programozók számára.

A humoros alkalmazások mindig is “nagyot mentek” az App Store berkein belül, nem volt ez másképp az iBeer nevű app esetében sem. Ezt a virtuális sör alkalmazást használva biztosak lehettünk abban, hogy a másnaposság elkerül bennünket. Az idáig 90 millió letöltést generáló app fejlesztésekor azonban nem csak a szórakoztatás volt a fő cél. A Mel Magazine-tól Quinn Meyers faggatta Steve Sheraton bűvészt egy interjú keretén belül a sikersztoriról.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Betekintés az Apple tervezőcsapatának napjaiba a Wallpaper magazin interjújában

A Wallpaper magazin exkluzív riportja most az Apple szívébe és a cég tervezőcsapatának mindennapjaiba enged betekintést.

A KTLA interjút készített Tim Cookkal, amin szóba került a Szereld Magad program is

Tim Cook egy új interjúban a kiterjesztett valóság és a mesterséges intelligencia fontosságáról beszélt. Ki gondolta volna?

Interjúban dicsérik az Apple vezetői az Apple Watch Series 7-et

Az Independent magazinnak adott interjút Alan Dye, az Apple felhasználói felületekért felelős vezetője és Stan Ng, a cég marketing vezetője.

Wall Street Journal: ezért nincs Face ID és érintőkijelző az új MacBook Pro-ban

Windows-os laptopokon évek óta van arcfelismerés és érintőkijelző. Vajon az Apple eddig miért nem élt ezekkel a lehetőségekkel?

WSJ: interjút adott Craig Federighi az iOS 14.5 tevékenységkövetési újításáról

Craig Federighi egy videós interjúban beszélt az iOS 14.5 egyik legfontosabb újításáról a The Wall Street Journallal.

Ez a cikk Mel Magazine: az iBeer nevű virtuális sör app sokáig vezette az App Store toplistát, majd jött a józanodás itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Elérhető a negyedik iOS 17.5, iPadOS 17.5, watchOS 10.5, tvOS 17.5, visionOS 1.2 és macOS 14.5 béta

www3.hu

iOS 14.5: már kettős SIM használata esetén is bekapcsolható az 5G

www3.hu

Elérhető a második iOS 17.1, iPadOS 17.1, watchOS 10.1, tvOS 17.1 és macOS Sonoma 14.1 béta

www3.hu