Mobil

Megjelent az iPadOS 15.3 – az Apple javította a Safari IndexedDB adatszivárgási hibáját

Két héttel az iPadOS 15.2.1 megjelenése után az Apple kiadta az iPadOS 15.3-at, aminek az újdonságairól az iOS 15.3-hoz hasonlóan nem árul el sokat az iPadOS sem, mert a frissítés részletei itt is mindössze egyetlen mondat, a sokat nem mondó hibajavítások és biztonsági frissítések említésével.

Viszont ahogyan az az RC kapcsán már kiderült, hogy ez a frissítés többek között a nemrég napvilágra került IndexedDB hibát javítja, illetve ezen túl még több más CVE-t orvosol.

(tovább…)

Ezek még érdekelhetnek:

Megjelent az iOS 15.3 – az Apple javította a Safari IndexedDB adatszivárgási hibáját

Az iOS 15.3 hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz, köztük a Safari IndexedDB adatszivárgási problémájának a javítását is.

Megjelent az iPadOS 15.2.1 – egy Üzenetek hiba és egy HomeKit-sebezhetőség javítása

Az iPadOS 15.2.1 esetén semmit nem ír a cég az újdonságokról, de elsősorban a CVE-2022-22588-as azonosítójú HomeKit-sebezhetőséget orvosolja.

Megjelent az iOS 15.2.1 – egy Üzenetek és egy CarPlay hiba, és egy HomeKit-sebezhetőség javítása…

Az iOS 15.2.1 esetén az újdonságokról semmit nem ír a cég, de ez elsősorban a CVE-2022-22588-as azonosítójú HomeKit-sebezhetőséget orvosolja.

Megjelent a tvOS 15.2 – várhatóan hibajavítások

Majdnem másfél hónappal a tvOS 15.1.1 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.2-t, ami várhatóan most is hibajavításokat tartalmaz.

Megjelent a watchOS 8.3 – appok adatvédelmi jelentése és a Tudatosság-gyakorlat hibajavítása

A watchOS 8.3 tartalmazza az appok adatvédelmi jelentését, és kijavít egy hibát, ami a Tudatosság-gyakorlatok megszakadását eredményezhette.

Ez a cikk Megjelent az iPadOS 15.3 – az Apple javította a Safari IndexedDB adatszivárgási hibáját itt jelent meg először Szifon.com.

Related posts

Megjelent a tvOS 14.6 – fejlesztések és hibajavítások

www3.hu

Megjelent a watchOS 9 – fejlesztések az Edzésben, Gyógyszerek, új számlapok és egyebek

www3.hu

The Elec: eltűnhet a kamerasziget az iPhone 14 Pro modellekről

www3.hu